Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Θέλουν δεν θέλουν οι «νταβατζήδες» ή θα πουν την αλήθεια ή θα ξευτιλιστούν: Αδιαμφισβήτητη η είσοδος της Δημοκρατικής Συμμαχίας στη Βουλή με ποσοστό-έκπληξη!


Ο Μπόμπολας είναι από τους «νταβατζήδες» που σταθερά πολέμησαν τη... ΝΔ πάντοτε, επί Μητσοτάκη, επί Έβερτ, επί Καραμανλή. Το «ΕΘΝΟΣ» είναι

«Όχι σε λογικές γερμανικής φύσεως» λέει η Ντόρα Μπακογιάννη



Την ανάγκη εξασφάλισης της επιμήκυνσης του δανείου, με χαμηλότερο επιτόκιο, όπως επίσης και την εξασφάλιση «της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης, χωρίς να μπούμε σε λογικές γερμανικής φύσεως, που δεν θα επιτρέψουν στην Ελλάδα να έχει αναπτυξιακά εργαλεία» επεσήμανε η επικεφαλής της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» από τα Ιωάννινα όπου βρίσκεται αναφερόμενη στο αυριανό ταξίδι του πρωθυπουργού στη Γερμανία και της συνάντησής του με τη Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ.
"Περιμένω να γίνει μια πολύ σκληρή και ουσιαστική διαπραγμάτευση. Η Ευρώπη οφείλει να πάρει δύσκολες αποφάσεις, αν θέλουμε σοβαρά να στηρίξουμε το ευρώ" δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη.
Σε ότι αφορά την εκλογολογία, η επικεφαλής της "Δημοκρατικής Συμμαχίας" είπε: "Δεν πιστεύω ότι μπορούν να γίνουν εκλογές στο ορατό μέλλον, γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφή -και το εννοώ-, για την οικονομία, στην δύσκολη φάση των διαπραγματεύσεων".
(Πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ο Καραμανλής εκτός ψηφοδελτίων της ΝΝΔ!!!



Το γράψαμε ήδη, ότι η κατά παραγγελίαν της σαμαροφαηλικής Ακροδεξιάς «δημοσκόπηση» της... MRB, έχει στόχο -κυρίως- τον Καραμανλή! Ο αποτυχημένος ηγετίσκος των φαηλικής νοημοσύνης σχιζοφρενικών μειοψηφιών έχει θορυβηθεί επανειλημμένως από τη θερμή υποδοχή που επιφυλάσσει η βάση της ΝΔ στον πρώην Πρωθυπουργό...

Τα έχουν πάρει οι Καραμανλικοί με το σαμαρικό λόμπι



Στο παρασκήνιο η ΝΔ βράζει. Οι πρωτοβουλίες του σαμαρικού λόμπι έχουν υπερβεί τα εσκαμμένα! Εμπλέκουν τον Καραμανλή σε στρατηγικές χαμηλού επιπέδου φαήλων!
Οι Καραμανλικοί αποδίδουν στο σαμαρικό λόμπι δύο στρατηγικής σημασίας κορυφαία λάθη.
Πρώτον. Η επιλογή του Καθαρού Δεξιού Κόμματος βρίσκεται σε 

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Η Τουρκία πήρε τους Μεσογειακούς… που αφήσαμε



Πριν από περίπου ένα μήνα, η Ελλάδα δήλωσε ουσιαστικά αδυναμία να διοργανώσει τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013. Ο Βόλος και η Λάρισα, δηλαδή οι δυο πόλεις που θα φιλοξενούσαν τη διοργάνωση ξεσηκώθηκαν, η αντιπολίτευση έστρεψε τα βέλη της προς την Κυβέρνηση, τελικά όμως ο θόρυβος κόπασε.

"Ατολμία και έλλειψη σχεδίου στην κυβέρνηση", καταγγέλλει η Δημοκρατική Συμμαχία



Ατολμία και έλλειψη σχεδίου στην κυβέρνηση, λαϊκισμός και διγλωσσία στην...αντιπολίτευση, την ώρα της πιο κρίσιμης Συνόδου Κορυφής.

Η χώρα προχωρά προς τη Σύνοδο με δύο καίριες πληγές: Αφ ενός την έλλειψη ενός συνολικού σχεδίου για την έξοδο απ’ την κρίση και την αδυναμία συντονισμού της κυβέρνησης και αφ ετέρου το λαϊκισμό και τη διγλωσσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η απαράδεκτη αυτή κατάσταση των δύο μεγαλύτερων πολιτικών δυνάμεων του τόπου, κινδυνεύει να τινάξει στον αέρα τις θυσίες των πολιτών και να κλονίσει την εμπιστοσύνη των εταίρων μας. Όσο ταχύτερα και πιο αποτελεσματικά προχωρήσουν οι αλλαγές και οι μεταρρυθμίσεις, τόσο περισσότερο θα ενισχύεται η διαπραγματευτική ικανότητα της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και διεθνώς

Γιάννης Οικονόμου, Εκπρόσωπος Τύπου Δημοκρατικής Συμμαχίας

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Υπέρ της άρσης ασυλίας του, ζήτησε να ψηφίσουν o Λ. Αυγενάκης



Κύριε Πρόεδρε, Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι, 
Έκρινα σκόπιμο να τοποθετηθώ στην ειδική ημερήσια διάταξη επί της άρσης ασυλίας μου, προκειμένου να παράσχω συγκεκριμένες διευκρινήσεις περί της υπόθεσης που με αφορά. 
Από τον τρόπο που αυτή καταγράφεται στο υπόμνημα που έχει 

διανεμηθεί στους συναδέλφους, επιτρέψτε μου να πω ότι η ουσία της δεν καθίσταται σαφής, κάτι το οποίο δεν περίμενα να συμβεί από έγκριτους νομικούς και έμπειρους πολιτικούς......
Πρωτίστως τονίζω λοιπόν ότι η ουσία της υποθέσεως αφορά μια διαδικασία από το παρελθόν, η οποία έχει προ πολλού λήξει, καθώς το δικαστήριο έχει αποφανθεί -και μάλιστα υπέρ μου. 
Στο σημείο αυτό, αναφέρω ότι την περίοδο που συνεζητείτο η κατά πολλούς πετυχημένη πρώτη παρουσίας μου στις εθνικές εκλογές του 2004 και η εκ νέου υποψηφιότητά μου για τις Βουλευτικές εκλογές του 2007, συγκεκριμένη τοπική εφημερίδα, όλο το μεσοδιάστημα την ενεργής παρουσίας μου ως πολιτευτής της ΝΔ του νομού Ηρακλείου, ξεκίνησε ένα συστηματικό πόλεμο απαξιωτικών και υβριστικών σχολίων κατά του προσώπου και της προσωπικότητάς μου. 
Έπειτα από πολύ σκέψη και αφού έκανα υπομονή για 1 χρόνο περίπου απανωτών συκοφαντικών δημοσιευμάτων επέλεξα να ζητήσω τη δικαστική προστασία μου από τις προαναφερθείσες ενέργειες της εφημερίδας, αιτούμενος αποκατάσταση, την οποία και επέτυχα, αφού οι αντίδικοι καταδικάστηκαν σε αποζημίωση για την ηθική βλάβη μου. 
Στη συνέχεια, η υπόθεση έκλεισε με αμοιβαίες δηλώσεις τιμής εκατέρωθεν. Όσον αφορά την παράπλευρη υπόθεση, που κατόπιν προέκυψε, στα πλαίσια της διανοιγείσας δίκης και πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου με αντικείμενο την εξύβριση δια του τύπου σημειώνω: 
Κατά την εξέταση των εκατέρωθεν μαρτύρων, στην οποία παραβρισκόμουν, διαπίστωσα ότι ένας εκ των μαρτύρων των αντιδίκων μου ήταν τοπικός Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο κος. Στρατάκης. 
Έμεινα έκπληκτος, καθώς θεώρησα ως αφόρητα άδικη τη στάση ενός Βουλευτή που σέβομαι και υπολήπτομαι και με τον οποίο είχα συνεργαστεί στο παρελθόν, ως Πρόεδρος της Κρητικής Νεολαίας πριν πολιτευτώ, ο οποίος συμμετείχε σε μια δικαστική διένεξη που αφορούσε συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον ενός πολιτευτή αντίπαλου κόμματος δια του Τύπου, στρεφόμενος ουσιαστικά εις βάρος μου, καταθέτοντας δηλαδή εναντίον μου στο πλαίσιο της πολιτικής δίκης. 
Επειδή λοιπόν ήθελα να μάθω τι τον οδήγησε να καταθέσει ως μάρτυρας, αφού τελείωσε, τον ρώτησα χαμηλόφωνα επί λέξει: «Οι άλλοι μισθό παίρνουν, (εννοώντας φυσικά τους μισθολογικά εξαρτημένους από το δημοσιογραφικό συγκρότημα του αντιδίκου, που είχαν καταθέσει και εκείνοι ως μάρτυρες εναντίον μου), εσύ όμως γιατί;». Εκείνος θεώρησε ότι δήθεν εννοούσα ότι παίρνει και εκείνος μισθό από την εφημερίδα για να καταθέσει. 
Είναι αυτονόητο ότι εγώ εννοούσα ακριβώς το αντίθετο. Εν πάσει περιπτώσει, ακόμα και αν ο αγαπητός συνάδελφος, κος. Στρατάκης, βουλευτής και πρώην Υπουργός, εξέλαβε ότι αυτή η έκφραση της απορίας μου τον θίγει, δηλώνω ακόμη μια φορά και ενώπιον σας ότι κατ’ ουδένα λόγο δεν ήθελα να τον θίξω. 
Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι αισθάνθηκα να προκαλείται εις βάρος μου αδικία, όπως άλλωστε και απεδείχθη με την καταδικαστική για το Μέσο Ενημέρωσης Δικαστική Απόφαση. 
Κλείνοντας, επαναλαμβάνω ότι το όλο ζήτημα αφορά πασιφανέστατα μια παρεξήγηση. Από μέρους μου θεωρείται λήξαν και ενδεχομένως να θεωρηθεί το ίδιο και από τον κ. Συνάδελφο. Βέβαια, όλοι είμαστε ίσοι απέναντι στο νόμο. Από τον πρώτο έως τον τελευταίο πολίτη αυτής της χώρας. 
Από το παλιότερο ως το νεώτερο πολιτικό σε αυτή την αίθουσα και έξω από αυτή. Η συνταγματικά κατοχυρωμένη βουλευτική ασυλία προστατεύει την ελευθερία άσκησης των καθηκόντων μας, προστατεύει τη δημοκρατική λειτουργία του Κοινοβουλίου. 
Ταυτόχρονα όμως μας θέτει ενώπιον των ευθυνών μας, να δρούμε εμείς πρώτοι παραδειγματικά.
 Ως νέος πολιτικός και ως Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας, σας καλώ, αξιότιμοι συνάδελφοι, στην υπόθεση που με αφορά να ψηφίσετε υπέρ της άρσης της ασυλίας μου».

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ Μέρκελ σε Παπανδρέου> Δώστε μας την Κρήτη

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις (τρόπος του λέγειν) της ελληνικής κυβέρνησης με την Άνγκελα Μέρκελ, για την εκχώρηση της Κρήτης στους Γερμανούς!

Ιεράπετρα: 38χρονη νίκησε τον καρκίνο και γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι



Αυτό κι αν είναι θαύμα! Μια 38χρονη γυναίκα από την Κρήτη η οποία προσβλήθηκε στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της από καρκίνο του μαστού, γέννησε πριν λίγα 24ωρα ένα υγιέστατο κοριτσάκι, ενώ....

Θα μπορούσαν σήμερα να μην απεργούν τα ΜΜΕ! Ας απεργούσαν αύριο!



Για να καλύψουν την γενική απεργία. Θα μπορούσαν τα Μέσα Ενημέρωσης να απεργήσουν αύριο! Είναι σα να θέλουν να κρύψουν την απεργία και την ενδεχόμενη επιτυχία της!


Περιοδικό

Απεργιακό μπλακ άουτ στην Αθήνα



Από τις προσυγκεντρώσεις φαίνεται ότι είναι πολύ μεγάλη η συμμετοχή στην γενική απεργία σήμερα, στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Με προσωπικό ασφαλείας δουλεύουν οι μονάδες Υγείας, ΕΣΥ και ΙΚΑ.
Κλειστά είναι τα σχολεία και τα φαρμακεία του Λεκανοπεδίου.

Αποσύρονται παιδικές κούπες από μελαμίνη

Κούπες από μελαμίνη για παιδιά από τις οποίες υπήρξε μετανάστευση φορμαλδεΰδης, πάνω από το όριο εντόπισε ο ΕΦΕΤ. 

Διευκρίνηση αναφορικά με την πορεία αποκατάστασης της υγείας του Μανώλη μας





Με αφορμή τη δημοσιοποίηση μερίδας δημοσιευμάτων που ανέφεραν ρεπορτάζ περί πλήρους αποκατάστασης του προβλήματος με τα κάτω άκρα που αντιμετωπίζει γενναία ο Μανώλης μας, γίνεται σαφές ότι το δεξί του πόδι ανταποκρίνεται απόλυτα στις εγκεφαλικές εντολές, ενώ και το αριστερό πόδι παρουσιάζει, μέσω των εξειδικευμένων ασκήσεων αποκατάστασης, σημαντική βελτίωση.

Ο Μανώλης μας χρειάζεται ακόμα τη βοήθεια ειδικού καροτσιού  για τις μετακινήσεις του, ενώ συνεχίζει με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια του για πλήρη επαναφορά.

Έχοντας μεγάλη στήριξη από το οικογενειακό του περιβάλλον και τους φίλους του που τον επισκέπτονται καθημερινά, τόσο από τη Γερμανία, όσο και από την Ελλάδα, η διάθεση του Μανώλη μας είναι ιδιαίτερα θετική!



kontaros gr

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Κουπόνια πουλάνε οι βουλευτές της νΝΔ



Το ταμείο είναι μείον! Δεν ξέρει που χρωστά η Συγγρού! Και οι σαμαροφύλακες μοίρασαν κουπόνια στους βουλευτές και τα μεγαλοστελέχη της ΝΔ για να πουλήσουν όσα περισσότερα κουπόνια μπορούν. Μπήκε μάλιστα και minimum. Δεν δέχονται κάτω....

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Και το ανέκδοτο που λέγανε χθες Καραμανλικοί για τον Σαμαρά



 Πολλά ανεκδοτάκια κυκλοφορούνε μεταξύ τους Καραμανλικοί και Σαμαρικοί. 
Σπάνε πλάκα! Έχουν πολύ όρεξη φαίνεται.
Δεν πτοούνται από κρίσεις και κοινωνικές αναταραχές.
Χθες λοιπόν Καραμανλικοί μας πληροφόρησαν ότι


ο Σαμαράς γιόρταζε!
Γιατί ήταν του Ασώτου. 

Χρόνια σου πολλά λοιπόν Αντώνη! 


Το ανεκδοτάκι που λένε στην Συγγρού για τον Καραμανλή


Δεν είναι και τόσο ενοχλημένοι με όσα γράφονται για τις τεταμένες σχέσεις Καραμανλή-Σαμαρά, οι ένοικοι της Συγγρού. Αντίθετα πολλά ζουμερά που κυκλοφορούν διαδίδονται από τους ίδιους τους μυστικοσύμβουλους. 
Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν και ανεκδοτάκια για τον ...................

ΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ «Τον έστελνε ο Παύλος Μπακογιάννης να του αγοράσει τσιγάρα» Πηγή: ΡΑΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 89,2 - ΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ «Τον έστελνε ο Παύλος Μπακογιάννης να του αγοράσει τσιγάρα»-



«Στη Γερμανία ο Παύλος Μπακογιάννης έστελνε τον Άκη Τσοχατζόπουλο να του αγοράσει τσιγάρα, προκειμένου να μην... ακούσει όσα λέγονταν και τα διαρρεύσει».

Αυτά είπε για τον πρώην ισχυρό άνδρα του ΠΑΣΟΚ και κορυφαίο υπουργό των κυβερνήσεων του Ανδρέα Παπανδρέου και του Κώστα Σημίτη η Πρόεδρος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» Ντόρα Μπακογιάννη.

Σε συγκέντρωση φίλων της στην Ηγουμενίτσα, όταν κάποιος από τους παρισταμένους αναφέρθηκε, για πολιτικούς λόγους, στον Άκη Τσοχατζόπουλο, η πρώην υπουργός άφησε βολές εναντίον του.

Να σημειωθεί ότι η κ. Μπακογιάννη ξεκίνησε περιοδεία σε Θεσπρωτία, Πρέβεζα, Άρτα και Γιάννινα. Συναντάται με παραγωγικούς φορείς της περιοχής, αλλά και φίλους της "Δημοκρατικής Συμμαχίας".

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Οι προτάσεις της Τρόικας προκάλεσαν ίλιγγο στη Ν.Δ.




Έχασε τ’ αβγά και τα πασχάλια η ΝΔ με την πώληση-αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας. Περισσότερο θα λέγαμε από το ΠΑΣΟΚ, που πέταξε τη μπάλα στο γήπεδο της ΝΔ. Και στη ΝΔ τα έχασαν!
Αυτό φάνηκε από τις διαφορετικές απόψεις αλλά και την ..................

Κραυγή αγωνίας από μικρούς μαθητές

Κραυγή αγωνίας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια από μικρούς μαθητές του Σχολείου Ροδοβανίου στο Σέλινο.
Σε μια θαρραλέα επιστολή προς τον Ανώτατο πολιτικό Άρχοντα γράφουν χαρακτηριστικό το χειρόγραφο κείμενο που φαίνεται στις φωτογραφίες στο βίντεο θα  ακούσετε  και την απαγγελία του εν λόγω κειμένου.



 

Έρχεται τσουνάμι αγανάκτησης!


Ίσως είναι ο μόνος τρόπος να συνέλθουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, μιας και δεν είναι ικανοί να αναλάβουν τις ευθύνες τους. 
Ο λαϊκισμός των δύο μεγάλων κομμάτων έχει ανέβει κατακόρυφα. Από φόβο βέβαια μπροστά στην οργή του κόσμου. 
Ο λαϊκισμός μέχρι τώρα ήταν όπλο των πολιτικών και τώρα τους έχει γυρίσει μπούμερανγκ. Έχει γίνει όπλο ......................

Σκεφθείτε να μην είχαν και πράσινη πολιτική!

Από την ειδησεογραφία: "Στην τρίτη χειρότερη θέση μεταξύ των 27 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατατάσσει την Ελλάδα η Κομισιόν στα θέματα που αφορούν τη διαχείριση του περιβάλλοντος."

Μια χαρά!...υπάρχουν ακόμη περιθώρια να πέσουμε κι άλλο!

Ευτυχώς που έχουμε και ευαισθητοποιημένη στα περιβαλλοντικά θέματα κυβέρνηση, με ακτιβίστρια αρμόδια Υπουργό καιαντιεξουσιαστή Πρωθυπουργό.

Αλλά μην τους φοβάστε!...Οι ανίκανοι άνθρωποι διαπρέπεουν παντού!



Atithasos

Θα αναγεννηθεί το φοινικόδασος της Πρέβελης με σπόρους που φυλάσσονται από την κατοχή?

«Επέστρεψαν» έπειτα από 70 ολόκληρα χρόνια και πάλι στην Κρήτη 200 σπάνιες ποικιλίες σπόρων, τις οποίες είχαν πάρει από το νησί οι Γερμανοί την περίοδο της Κατοχής προκειμένου να τις εξελίξουν. Οι σπόροι άγριων αλλά και καλλιεργήσιμων φυτών τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (ΜΑΙΧ).

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Σκουπιδότοποι ψυχών...



ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ι. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ


Είναι γνωστή η επικρατούσα νοοτροπία του νεοέλληνα"μακρυά από το σπίτι μου κι όπου θέλουν ας είναι".  Μια σύγχρονη άποψη ζωής που κυριαρχείται από έντονο "αλτρουϊσμό" και διάχυτη "κοινωνική αλληλεγγύη". 

Μήπως ο Τσουκάτος να γίνει... Συνδικαλιστής;



Τόσος ντόρος έχει γίνει για το 1 εκατομμύριο μάρκα του Τσουκάτου, που πήρε από τηSiemens για λογαριασμό των... κομματικών ταμείων του ΠΑΣΟΚ. Και καλώς έγινε και ο ντόρος και η φασαρία, παρά το ότι δεν βλέπουμε να προχωρεί η υπόθεση στη δικαιοσύνη...

Προσβεβλημένος ο Καραμανλής από τις επιθέσεις «φιλίας» των φαηλιστών



Σφόδρα ενοχλημένος φέρεται να είναι ο πρώην πρωθυπουργός από τις περίεργες «επιθέσεις» που δέχεται από τον κύκλο των φαηλιστών. Οι προθέσεις των συμβούλων του Σαμαρά δεν κρύβονται. Θέλουν να τον ξεφορτωθούν και να υποτάξουν εξ’ ολοκλήρου το κόμμα. Να το κάμουν φέουδο των ...........

το υπουργείο Υγείας προειδοποιεί!!!



Yπ' αριθμόν 1 δημόσιος κίνδυνος

Είναι τραγικό όταν ο υπ' αριθμόν 1 πολίτης μιας χώρας συνιστά ταυτοχρόνως τον υπ' αριθμόν 1 δημόσιο κίνδυνο για αυτήν τη χώρα.


Μιλώ για τον Πρωθυπουργό." 

του Στάθη στο Ναυτίλο

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Νεκροί πελεκάνοι στη Βιστωνίδα



Δεκαοκτώ νεκροί πελεκάνοι βρέθηκαν στην περιοχή του Πόρτο-Λάγος, στη Λίμνη Βιστωνίδα

Για τις απόκριες έλεγα να ντυθώ παπάς, αλλά δεν μπορώ, με κόβει το στρινγκ..



Παρά τις καταγγελίες, εξακολουθεί να ασκεί το... «λειτούργημά» του ένας γιατρός του ΟΠΑΔ που έχει στείλει άνδρες (ακόμα και έναν παπά) για γυναικολογικού χαρακτήρα εξετάσεις, όπως για καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών! Αυτό καταγγέλλουν συνάδελφοί του, με επιστολή που έστειλαν στις 15/3/2010 στον Επιθεωρητή Δημόσιας Υγείας και την οποία αποκαλύπτει η «Ελευθεροτυπία».

Όπως καταγγέλλεται, ο συγκεκριμένος γιατρός για απλό τσεκ απ έγραφε πληθώρα δαπανηρών εξετάσεων, ακόμα και γυναικολογικών σε άνδρες. Μέχρι και σε έναν παπά ζήτησε... κολποσκόπηση!

Προς συγχώνευση Αλφα-Εθνικής;



Από την ειδησεογραφία: "Πρόταση φιλικής συγχώνευσης με την Alpha Bank κατέθεσε η Εθνική Τράπεζα,

Ως πότε, Κυριάκο...



Ως πότε, βρε Κυριάκο, θα δοκιμάζεις τα νεύρα και τις αντοχές του... Γαρουφαήλου του Ντιντιδοκτόνου;
Ως πότε θα βγαίνεις και θα συμμερίζεσαι τις απόψεις του «αποκόμματος της κοινωνικής ανθρωποφαγίας»;
Ως πότε θα συμφωνείς με τις «αμελητέες ποσότητες» και τα «στατιστικά λάθη»;
Ως πότε θα υποχρεώνεις τους Φαηλοντιντήδες της ΝΝΔούλας να ανέχονται έναΜητσοτάκη στο φέουδο του Μεγάλου Ηγέτη;

Άντε χάσου, Κυριάκο!!! Που τολμάς να σκέφτεσαι και να μιλάς διαφορετικά από τααπαυγάσματα της «κοινωνικής ευαισθησίας» και του Νεοδεξιού Εθνικοσοσιαλισμού!

Μαζί σου, Φαήλο! Πού θα πάει; Θα τον... φάμε κι αυτόν!...!

Η κυβέρνηση καταργεί το μάθημα Πληροφορικής !...!


Την εποχή που λέμε ότι αγράμματοι είναι όσοι δεν γνωρίζουν να χειρίζονται κομπιούτερς, η κυβέρνηση καταργεί το μάθημα Πληροφορικής στο «νέο Σχολείο»!

Μπάχαλο στην κυβέρνηση από τις ημιυπαίθριους!


Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Συνεχίζονται αθρόες οι προσχωρήσεις στην Συμμαχία

Ο πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ και πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Γιώργος Δημητρακόπουλοςδήλωσε σήμερα:

Το νέο blog των Φίλων της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ


Το νέο blog των φίλων της Συμμαχίας:


Νέα,  συναντήσεις, συγκεντρώσεις, απόψεις, παρουσία στα τοπικά Μέσα, γραφεία, ομάδες πρωτοβουλίας σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο!  

Γελοιοποίηση ΠΑΣΟΚ

Πλήρης ασυνεννοησία μεταξύ ΠΑΣΟΚΟυπουργών.

Αποσύρουν λένε τωρα την ρύθμιση για τοέκτακτο χαράτσι για τους ημιυπαίθριους, με εντολή, λέει, του Γιωργάκη!

Έχουν μπλέξει τα μπούτια τους!

Υπ. Περιβάλλοντος - Υπ. Εσωτερικών 1-0
και οι δήμοι που θα εισέπραταν το ρευστό...τον λούπο!



Atithasos

«Γαρύφαλλε, Γαρύφαλλε, κανείς μας δεν ξέρει ποιος είσαι»... [ εξαιρετικά αφιερωμένο στο Φαήλο μας!]



Λέει το γνωστό άσμα, και το αφιερώνουμε στο Μεγαλοντιντάνα, Φαήλο (εκ του Γαρουφαήλ, παρακαλώ) το Βάρβαρο (κατά το «Κόναν ο Βάρβαρος», μην πάει ο νους σας αλλού...), που βγαίνει και... τσακίζει τους «ντιντήδες» και τις λοιπές «αμελητέες ποσότητες» του πολιτικού φάσματος.

Κουμάντο κάνουν τα κανάλια και οι καναλάρχες;



Πράγματι για γέλια η τρομαγμένη αντίδραση ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, μπροστά στη υποτιθέμενη θύελλα που ξεσήκωσε η «αξιοποίηση» δημόσιας περιουσίας. Οι δημοσιογράφοι και πάλι έπαιξαν τον ρόλο του πιο οπισθοδρομικού φορέα εξουσίας. «Ξεπούλημα», «Πωλείται η Ελλάς», «Δίνουμε και την Ακρόπολη» και άλλα τέτοια παλαβά, καρκινώδη, τρισάθλια και πέραν κάθε φαντασίας. Η αρρωστημένη .........................

Πάρτους στο γάμο σου για να σου πουν και του Χρόνου!




???

Καλά φάγαμε.... καλά(?) περάσαμε, άντε βρε, και του χρόνου!!!


Δεν πήγε ο Καραμανλής στη Συγγρού


Αντώνη πες αλεύρι! Ο Αράπης σε γυρεύει!

Έντονα ενοχλημένοι με τον Καραμανλή είναι οι μυστικοσύμβουλοι του Σαμαρά. Τονίζουμε τους μυστικοσύμβουλους γιατί αυτοί σκέφτονται στη θέση του Αντώνη. Θεωρούν ότι υποχρεούνταν να παραβρίσκεται στην «μεγάλη» συγκέντρωση της Συγγρού.

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Ρετάλια και δευτεράντζες στην ανασυγκρότηση του Σαμαρά. Μόνο τα μπουζούκια λείπουνε!




Η πολυαναμενόμενη ανασυγκρότηση, αυτή που υποσχέθηκε ο Σαμαράς, τελικά δεν … ήρθε και ούτε πρόκειται! Έμεινε στις υποσχέσεις, όπως και τα κόλπα ενάντια στα βιλαέτια, την οικογενειοκρατία και τα φέουδα! Η ηγεσία της Νέας ΝΔ απαξιώνει θεωρητικά όλα αυτά τα φαινόμενα και με συνέπεια τα ασπάζεται φανερά, κρυφά και στην πράξη. Αυτή η πολιτική, της απωλεσθείσας ταυτότητας, είναι και η ..........................

Τα πούλμαν του Αντώνη…



Σήμερα λοιπόν τα πολυαναμενώμενα εγκαίνια της Νέας Ρηγίλλης στη Συγγρού!
Επειδή όμως οι ιθύνοντες της saturΝΔβλέπουν την χλέπα από τον κόσμο να έρχεται επιστράτευσαν τους γνωστούς χειροκροτητές!


Το συμβόλαιο με το λαό σε νέες περιπέτειες!!!




Τα «συμβόλαια με το λαό» βρέθηκαν στο επίκεντρο της ελληνικής πολιτικής επί Ανδρέα Παπανδρέου και την περιπετειώδη δεκαετία του 80, όταν μπήκαν οι βάσεις της σημερινής κρίσης. Οι αποφάσεις του ΠΑΣΟΚ βαφτίζονταν … συμβόλαια με το λαό. Λαός και ΠΑΣΟΚ ένα πράμα, όπως σήμερα πάνε να μας πούνε κάποιοι φασίστες το «Ελλάς - Σαμαράς»! Κάπως αργά για τέτοια συνθήματα αλλά στην ............................

Μπρος-πίσω, πάνω-κάτω... ζαλιστήκαμε!!!



ΠΑΣΟΚ και ΝΝΔ, τα δύο παλαιά κόμματα της παρακμής και του ψεύδους, έδωσαν την τελευταία βδομάδα άλλη μια... στημένη θεατρική παράσταση που επιβεβαιώνει την απόλυτη αναξιοπιστία και την αμετανόητη φαυλότητά τους.

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

κ. Χρυσοχοϊδη υπάρχει μια «βόμβα» στο Λαύριο!



Και εννοούμε τους 150 τόνους τοξικών ουσιών που είναι αποθηκευμένοι στο ετοιμόρροπο κτίριο Κονοφάγου στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου για 50 χρόνια. Πρόκειται για ουσίες όπως μόλυβδος, κάδμιο και εννέα τόνους πολύ επικίνδυνου αρσενικού. Αρκεί η απειροελάχιστη ποσότητα 0,1 γραμμαρίου αρσενικού για να προκαλέσει θάνατο.
Και όλα αυτά σε ένα κτίριο έτοιμο να καταρρεύσει. Αν και στον ίδιο χώρο έχει ................
........................

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Ξέφυγε ΞΑΝΑ ο Παλαιοκώστας!!!


Ξέφυγε ΞΑΝΑ ο Παλαιοκώστας

Τελικά η ανικανότητα της Αστυνομίας είναι διαχρονική. Κυβερνήσεις δεν κοιτά. Οι αστυνόμοι είναι άλλη μια κατηγορία διορισμένων και βολεμένων δημοσίων υπαλλήλων. Οι «λευκές απεργίες» είναι εύκολες δικαιολογίες για να μην εμβαθύνουμε στο τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα της ανικανότητας των ...................

Στοιχεία για τον εθισμό στα τυχερά παιχνίδια στην Ελλάδα και στα άλλα κράτη μέλη θα συλλέξει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή




ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ Μ. BARNIER ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ Θ. ΣΚΥΛΑΚΑΚΗ