Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Σεραφείμ Γκόλιας: Ο Αγωνιστής Σύμμαχος του θεσσαλικού κάμπου


 
«Κατεβαίνω από το εκτροχιασμένο τραίνο της ΝΔ...», με τα τολμηρά αυτά και αποκαλυπτικά λόγια υπέβαλε τον περασμένο Μάη την παραίτησή του από τη ΝΝΔ του Σαμαρά και την ΟΝΝΕΔ ο Καρδιτσιώτης Σεραφείμ Γκόλιας. Και τεκμηρίωνε ως... εξής τη γενναία απόφασή του: «Λόγοι πολιτικής, ιδεολογικής, ηθικής και κοινωνικής αξιοπρεπείας, με υποχρεώνουν να υποβάλω την παραίτησή μου από τα αξιώματα του μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας, του Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας, πρώην Μέλους της Κεντρικής Επιτροπής, υπευθύνου Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΝΟΔΕ Καρδίτσας, μέλος του Οργανωτικού της ΝΔ αλλά και από την ιδιότητα του απλού κομματικού μέλους της Ν.Δ.. Ποιος θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο πλευρό ενός Προέδρου, όταν η έλλειψη αυτοπεποίθησης τον ωθεί να εξαρτάται από πρόσωπα ελλιπώς καλλιεργημένα και αγνοούντα στοιχειώδεις πολιτικούς κανόνες, εξοβελίζοντας με τον τρόπο του αυτούς που φοβάται μήπως γίνουν πιο λαμπεροί από τον ίδιο, ένεκα της πολιτικής τους κατάρτισης και της προσωπικής τους ακτινοβολίας;...»
Αγωνιστής και πρωτοπόρος Σύμμαχος σήμερα, αφού πάντα ήταν εκφραστής της φιλελεύθερης τάσης μέσα στην κάποτε Μεγάλη ΝΔ. Στενός πολιτικός φίλος και υποστηρικτής της Ντόρας Μπακογιάννη ήδη από τα χρόνια της ΟΝΝΕΔ και φυσικά κατά τη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών της 29/11/2009. Σήμερα, έχει πάρει στους ώμους του την οργάνωση της Δημοκρατικής Συμμαχίας στο νομό Καρδίτσας. Και επιτελεί το έργο του με αυταπάρνηση και μαχητικότητα που εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα για το νέο Κίνημα στο θεσσαλικό κάμπο. 
Τα ανοίγματα του Σεραφείμ σε όλους τους χώρους και οι εύστοχες επιλογές του έχουν κάνει ήδη τη Συμμαχία υπολογίσιμη και ανερχόμενη δύναμη στην Καρδίτσα. Και είμαστε βέβαιοι, ότι οι αγώνες του θα βρουν τη δικαίωση και την αναγνώριση που του αξίζουν, αφού στη Συμμαχία δεν υπάρχει Πρόεδρος που να φοβάται μήπως κάποιοι άλλοι «γίνουν πιο λαμπεροί από τον ίδιο»... 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου