Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΚΡΗΤΗ ΘΕΛΕΙ ΝΤΟΡΑ…

 
Τραγουδούσαν οι νέοι της δημοκρατικής Συμμαχίας...... στο κατάμεστο από Χανιώτες κέντρο, όπου έδωσαν την πρώτη μεγάλη συνεστίαση τα μέλη της ομάδας πρωτοβουλίας Χανίων.
Ώρες πριν την προκαθορισμένη ώρα της εκδήλωσης, ο χώρος ασφυκτιούσε από κόσμο, όπου προς μεγάλη έκπληξη όλων, για τα σημερινά τουλάχιστον δεδομένα, ένα μεγάλο μέρος ήταν νέοι!!!
 Νέοι που ήθελαν να ακούσουν την Πρόεδρο του κινήματος αλλά και να προσφέρουν εθελοντικά τη βοήθεια τους στο νέο αυτό εγχείρημα που όπως χαρακτηριστικά λένε τους ώθησε να ασχοληθούν  με τα πολιτικά αλλά και κοινωνικά δρώμενα, που τόσα χρόνια οι δυο «μεγάλες» παρατάξεις του τόπου, τους είχαν απομακρύνει, αηδιασμένους και πικραμένους….

Η Πρόεδρος, Ντόρα Μπακογιάννη, με τις θέσεις αλλά και τη δομή της Δημοκρατικής Συμμαχίας τους έπεισε πως κάτι μπορεί να αλλάξει, δίνοντας τους φωνή αλλά και τη δυνατότητα  να ¨εργαστούν¨ ενεργά για την τοπική και όχι μόνο κοινωνία, μέσα από ομάδες εργασίας που μελετούν, επεξεργάζονται αλλά και παράγουν έργο και όχι μια ακόμα ομάδα….χειροκροτητών!
Τους απέδειξε στη πράξη πως δεν θα είναι μια ακόμα ομάδα από υποκινούμενα πρόβατα…. όπως τους μεταχειρίζονταν μέχρι τώρα στις διάφορες νεολαίες, χωρίς φωνή, χωρίς άποψη!!! 
 
Το μήνυμα πέρασε πιο ξεκάθαρα από ποτέ... Το σταθερά εδώ και χρόνια γερασμένο κοινό των συνεστιάσεων ΤΕΛΕΙΩΣΕ!
Ο δικομματισμός δε μας εκφράζει!
Όποιος δίνει φωνή στους νέους μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει! 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου