Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Ενισχύεται η Οργανωτική δομή της Δημοκρατικής Συμμαχίας στη Λάρισα


Στις 9 Απριλίου το Προσυνέδριο του κινήματος
Στην πόλη της Λάρισας βρέθηκε τη Δευτέρα, 21 Μαρτίου, ο υπεύθυνος Οργανωτικού της Δημοκρατικής Συμμαχίας και Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του Προσυνεδρίου του κινήματος που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Λάρισας στις 9 Απριλίου, αλλά και της ενδυνάμωσης της οργάνωσης του κινήματος σε… περιφερειακό επίπεδο.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην πόλη, ο υπεύθυνος Οργανωτικού προήδρευσε συνάντησης αργά το απόγευμα με τη Συντονιστική Επιτροπή της Δημοκρατικής Συμμαχίας της Λάρισας, ενώ κατόπιν συναντήθηκε με τα μέλη της Ομάδας Πρωτοβουλίας Λάρισας. Σχετικός συντονισμός για την αποτελεσματική προετοιμασία του Προσυνεδρίου της 9ης Απριλίου υπήρξε και με μέλη της Συμμαχίας από την Μαγνησία, την Καρδίτσα και τα Τρίκαλα.
Κατά την συνάντηση με τα μέλη της Ομάδας Πρωτοβουλίας Λάρισας συζητήθηκαν αναλυτικά τα επόμενα οργανωτικά βήματα του κινήματος στο νομό, ενώ αποφασίστηκε η σύσταση συγκεκριμένων Τομέων ευθύνης. Ειδικότερα, συστήθηκαν:
  1. Τομέας Οργάνωσης και Λειτουργίας Γραφείων του κινήματος,
  2. Οργανωτική Επιτροπή Προετοιμασίας του Προσυνεδρίου της 9ης Απριλίου,
  3. Πρωτογενής Τομέας, ο οποίος θα αναλάβει να καταρτίσει πρόταση πολιτικής που θα παρουσιαστεί στο Προσυνέδριο της Λάρισας
  4. Τομέας Αυτοδιοίκησης και
  5. Τομέας Οργάνωσης, που αναλαμβάνει και την οργανωτική ενίσχυση του κινήματος στο νομό.
Συνάντηση και με τον Περιφερειάρχη
Κατά την επίσκεψη του στη Λάρισα, ο κ. Αυγενάκης πραγματοποίησε το μεσημέρι της Δευτέρας συνάντηση και με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Κ. Αγοραστό, στα γραφεία της Περιφέρειας, με τον οποίο είχε εποικοδομητική συζήτηση για τα προβλήματα της Περιφέρειας, αλλά και για τα συγκεκριμένα κωλύματα στην κατανομή αρμοδιοτήτων που έχουν προκύψει μετά την εφαρμογή του Καλλικράτη. Τέλος, σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν αναλυτικά τα προβλήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου