Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Πανικός στη ΝΝΔ Ρεθύμνου! Έκτακτη σύσκεψη το Σάββατο μετά το πέρασμα του τυφώνα «Ντόρα»!...!

Η Όλγα και ο Θείος Αχιλλεύς Κεφαλογιάννης (όπως λέμε... "οικογενειοκρατία τέλος"!!!)...
 
Μπορεί η Θυγάτηρ Κεφαλογιάννη (η γνωστή Ολγίτσα μας) να έχει πάρει των (οπωσδήποτε... ωραίων) αματιών της και να έχει εξαφανιστεί από το Ρέθυμνο, αλλά η ΝΝΔούλα του νομού δεν λέει να το βάλει κάτω! Με αρχηγό και καθοδηγητή τον... ακμαιότατον 80χρονο Θείον της Θυγατρός, Αχιλλέα Κεφαλογιάννη τραβά για νέες δόξες!!! Υπάρχει όμως ένα τόσο δα μικρό... προβληματάκι... Και αυτό λέγεται «Δημοκρατική Συμμαχία» και Ντόρα Μπακογιάννη! Που κάθε φορά που περνά από την Πόλη των Γραμμάτων κάνει τους σαμαρούκους του Αχιλλέως να αδειάζουν τα ράφια των παντοπωλείων από χαρτί υγείας!!! Μιλάμε για πολύ άφθονη... διούρηση!...!

Μάθαμε, λοιπόν, πως έχουν έκτακτη «σύσκεψη» το ερχόμενο Σάββατο. Στα γραφεία τους που είναι στην άλλη γωνία από αυτά της Συμμαχίας... Μετά το κάζο που έπαθαν χθες (με τους εκατοντάδες που συγκεντρώθηκαν στα εγκαίνια και τη συνεστίαση της Συμμαχίας), πάνε να χαράξουν «νέα στρατηγική», λέει... Τι να κάνουν οι καημένοι...

Η Όλγα τούς παράτησε και άλλο «κορόιδο» δύσκολα θα βρουν για να τα βάλει με την Ψηλή και τους δικούς της, που είναι η «αφρόκρεμα» της πολιτικής, κοινωνικής και επιχειρηματικής ζωής του Ρεθύμνου! 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου