Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Παπαγιάννη πες αλεύρι; Η Όλγα σε γυρεύει!

 
Η δύναμη υποτίθεται του Παπαγιάννη είναι ότι κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει μετα βεβαιότητας ότι γράφει και αυτός ή είναι ο διαχειριστής του ιστολογίου fimotro ή έστω καθοδηγεί τους συγγραφείς του blog.
Πολύ συχνά απαντά ο ίδιος προσωπικά από το ιστολόγιο. Πολλές φορές στο παρελθόν ορκιζόταν στο όνομα του

Ξέρουμε πολύ καλά πως στήνονται οι δημοσκοπήσεις στα blogs

 
Όλοι όσοι ασχολούνται με ιστολόγια γνωρίζουν πολύ καλά πως στήνεται και πόσο εύκολα νοθεύεται και κατευθύνεται το αποτέλεσμα μιας δημοσκόπησης σε ένα ιστολόγιο. 
Εδώ υπάρχει πρόβλημα αξιοπιστίας με τις κανονικές δημοσκοπήσεις που υποτίθεται γίνονται με «επιστημονικές μεθόδους», για τις τελείως απάτη δημοσκοπήσεις στα blogs, δεν θα υπήρχε;
Στην πραγματικότητα σε αυτές τις δημοσκοπήσεις το 

Πανικός στο fimotro !...!

 
Κάποτε θα γίνονταν και αυτό! Αγωγή δημοσιογράφων κατά δημοσιογραφικού "αποκαλυπτικού" blog. Η αλήθεια είναι ότι πολύ συχνά η εξουσία της ανωνυμίας των blogs προκαλεί μια ελευθεροστομία που αγγίζει τα όρια της απρέπειας και της προσβολής. 
Διότι διαχειριστές των blogs είναι πολίτες που θέλουν να πουν την γνώμη τους για ό,τι θέμα τους απασχολεί ή έχει κεντρική θέση στην τρέχουσα επικαιρότητα.
Όμως το πρόσωπο που 

Αγωγή Παπακωνσταντίνου κατά του «Πρώτου Θέματος» - Ο Κομιστής στη γωνία...

 
Εκκρεμεί έρευνα του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας για υποθέσεις του κ. Αναστασιάδη

Για «πρωτόγνωρη πρακτική και προφανή προσπάθεια εκφοβισμού και...

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Ενώ η Ντόρα έδινε μάχες για Οικονομία και Εθνικά, ο Ρουφιανόκαρδος ασχολούνταν με τα... πυρηνικά της Τουρκίας!!!


DeFreJus

Το ξαναγράψαμε, ότι κανείς σοβαρός Ευρωπαίος πολιτικός δεν καταδέχεται να μιλήσει με το Σαμαρά για τα προβλήματα της ελληνικής Οικονομίας. Και τούτο διότι κανείς δεν τον παίρνει στα σοβαρά, ούτε φυσικά και πιστεύει κανείς, ότι αυτό το ανδράποδο θα...

Μήνυμα Ντόρας Μπακογιάννη για την επέτειο της 25ης Μαρτίου


«Πέρασαν 190 χρόνια από την ημέρα που κηρύχθηκε η ελληνική επανάσταση, η οποία οδήγησε στη δημιουργία του ελεύθερου και ανεξάρτητου ελληνικού έθνους-κράτους. Ενός πολιτικού και εθνικού πλαισίου πρωτόγνωρου για τα ελληνικά δεδομένα, και από τα πλέον πρωτοποριακά σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για την εποχή που εμφανίστηκε.

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Μεγάλη δυσφορία Καραμανλή για Πρεσβεία και Αντώνη

 
Το φάντασμα των υποκλοπών πηγαινοέρχεται και πάλι στο γραφείο του Καραμανλή. Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά τί και ποιός παρακολουθούσε τον ίδιο και μια πλειάδα “ύποπτων” πολιτικών.

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Ενισχύεται η Οργανωτική δομή της Δημοκρατικής Συμμαχίας στη Λάρισα


Στις 9 Απριλίου το Προσυνέδριο του κινήματος
Στην πόλη της Λάρισας βρέθηκε τη Δευτέρα, 21 Μαρτίου, ο υπεύθυνος Οργανωτικού της Δημοκρατικής Συμμαχίας και Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του Προσυνεδρίου του κινήματος που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Λάρισας στις 9 Απριλίου, αλλά και της ενδυνάμωσης της οργάνωσης του κινήματος σε… περιφερειακό επίπεδο.

ΗΠΑ: «Καμμένο χαρτί πλέον για μας ο Σαμαράς»

 
Σύμφωνα με έγκυρη πληροφόρηση από την ελληνική ομογένεια των ΗΠΑ, μεγάλη ανησυχία επικρατεί στα lobby και τα παρασκήνια της αμερικάνικης διπλωματίας, μετά το ξεγύμνωμα του... εν Ελλάδι πρακτορίσκου των αμερικάνικων συμφερόντων, Αντώνη Σαμαρά...

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Αποκλειστικό: Με... λεξοτανίλ παρακολούθησε ο Σαμαράς το Προσυνέδριο της Ντόρας!


Επανήλθαν τα πάρε-δώσε με ψυχίατρους και φαρμακεία στη Συγγρού του Αρχηγαντώνη... Η χθεσινή πρώτη συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμμαχίας και οι 1.500 περίπου Σύμμαχοι που μαζεύτηκαν στο ΣΕΦ προκάλεσαν... ιλίγγους και άλλες «διαταραχές» στον Φύρερ της Ακροδεξιάς. Θυμήθηκε πως η ΝΝΔούλα του μόλις που είχε μαζέψει καμιά 500αριά στον ίδιο ακριβώς χώρο... Και κόντεψε να πέσει από το μπαλκόνι της SATURN!...! Δύσκολοι καιροί για... Φαήλους!

DeFreJus

Γιατί τους ενόχλησε τόσο πολύ ο «Θεοχάρης»...


Ο Πειραιώτης ηθοποιός Γιώργος Βασιλείου, ο γνωστός «Θεοχάρης» της «Λάμψης, πρώην βουλευτής της ΝΔ (με 19.000 σταυρούς!), ήταν εκεί. Στο... ΣΕΦ, στο 1ο Προσυνέδριο της Δημοκρατικής Συμμαχίας,

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Εκτεθειμένες για άλλη μια φορά οι οργανώσεις της «νέας ΝΔ» στην Κρήτη μετά το άδειασμα που τους έκανε ο Σαμαράς...

Αφού τους έβαλε να ανακοινώσουν ότι κατεβαίνει ο Μέγας Αρχηγός τους (για τέταρτη ή πέμπτη φορά…) στην Κρήτη, αφού τους έβαλε να κλείσουν κέντρο και να προετοιμάσουν συνεστίαση, τους στέλνει το... Μιχελάκη…!!

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Ιερόσυλοι "χτύπησαν" στα Χανιά

Ένα ξύλινο σταυρό του 19ου αιώνα, όπως εκτιμάται από τις αρχές,  έβαλαν στο μάτι ιερόσυλοι στα Χανιά
Η κλοπή εκτιμάται ότι έγινε στις αρχές του μήνα όταν άγνωστοι δράστες αφού εισήλθαν από ανασφάλιστη κεντρική είσοδο στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στο δημοτικό...
διαμέρισμα Δελιανών, στα Χανιά, αφαίρεσαν τον ξύλινο σταυρό
Ο σταυρός-κειμήλιο συμβόλιζε από τη μια πλευρά τη σταύρωση του Χριστού και από την άλλη την Ανάσταση και προφανώς η αξία του, χρηματική όσο και συμβολική είναι μεγάλη.
Οι δράστες αναζητούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων που ενεργεί την προανάκριση.
cretalive.gr

Έλσα Παπαδημητρίου: «Δε θα τους έπαιρνα ούτε να μου γυαλίσουν τα παπούτσια»

Βολές κατά του περιβάλλοντος Σαμαρά - Δηλώνει νεοδημοκράτισσα αλλά και φίλη της Ντόρας

«Πιστεύω πως η Ντόρα θα πάει καλά. Αξίζει να πάει καλά», δήλωσε η βουλευτής της Ν.Δ. Έλσα Παπαδημητρίου και συνέχισε: «Η Βουλή την χρειάζεται. Θεωρώ πως θα έχουμε εκπλήξεις. Ζω την κοινωνία και βλέπω πως υπάρχουν άνθρωποι όλων των χώρων που την περιμένουν να φουλάρει. Εύχομαι να παραμείνει στις πολιτικές δυνάμεις η Ντόρα και γενικά άνθρωποι σαν την Ντόρα».

Πρόκειται για το δεύτερο… κρούσμα μετά τον Σ. Χατζηγάκη και το ερώτημα είναι αν η Ν.Δ. θα στείλει και στην κ. Παπαδημητρίου μήνυμα ότι θα διαγραφεί αν δεν ανασκευάσει.

Μανώλης Κονταρός: « Είμαι μαχητής»...


Μανώλης Κονταρός: « Είμαι μαχητής»...
Αποστολή στη Γερμανία: ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Μέσα σε τρεις μήνες από το κρεβάτι του πόνου πέρασε στο καροτσάκι. Από το καροτσάκι, κινεί τα πόδια του και τώρα ανασηκώνεται με βοήθεια! Οι γιατροί τον θαυμάζουν, οι φίλοι του τον χειροκροτούν κάθε βράδυ όταν τραγουδά για έναν «αετό με σπασμένα φτερά»…

Οι Ανα-ρωτώμενοι για τις φοιτητικές παρατάξεις!


"Ποια είναι η δράση των φοιτητικών παρατάξεων; Οι φοιτητές μπορούν να οργανωθούν από μόνοι τους; Το μεγαλύτερο ποσοστό των ερωτηθέντων δήλωσε οτι δεν προσφέρουν τίποτα το ουσιαστικό. Λογικό, αν αναλογιστούμε οτι μερικές από τις δρατηρίοτητες των φοιτητικών παρατάξεων είναι οι εξής:
* Διοργάνωση πάρτυ, μετατρέποντας τους χώρους του πανεπιστημίου σε νυχτερινά club.
Διοργάνωση εκδρομών με κανέναν απολύτως εκπαιδευτικό χαρακτήρα (εκτός αν η Μύκονος έγινε sillicon valley και έχω μείνει πίσω).
* Κατακρεούργηση της (ήδη υποβαθμισμένης) αισθητικής των χώρων των πανεπιστημίων με αμέτρητες αφίσες και πανό κενού περιεχομένου.
* Κλείσιμο σχολών(καταλήψεις) χωρίς τεκμηριωμένη και ενιαία κατάθεση ρεαλιστικών προτάσεων και πλήρης αδυναμία σχεδιασμού νέων και πιο αποτελεσματικών μορφών διεκδίκησης.
* Διαμεσολάβιση με κομματικά κριτήρια για ευνοϊκή μεταχείριση φοιτητών (είτε αναφερόμαστε σε βαθμούς, είτε σε χρονικές προθεσμίες, είτε σε γραμματειακές διευκολύνσεις).


Χωρίς ... fimotro

Σεραφείμ Γκόλιας: Ο Αγωνιστής Σύμμαχος του θεσσαλικού κάμπου


 
«Κατεβαίνω από το εκτροχιασμένο τραίνο της ΝΔ...», με τα τολμηρά αυτά και αποκαλυπτικά λόγια υπέβαλε τον περασμένο Μάη την παραίτησή του από τη ΝΝΔ του Σαμαρά και την ΟΝΝΕΔ ο Καρδιτσιώτης Σεραφείμ Γκόλιας. Και τεκμηρίωνε ως... εξής τη γενναία απόφασή του: «Λόγοι πολιτικής, ιδεολογικής, ηθικής και κοινωνικής αξιοπρεπείας, με υποχρεώνουν να υποβάλω την παραίτησή μου από τα αξιώματα του μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας, του Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας, πρώην Μέλους της Κεντρικής Επιτροπής, υπευθύνου Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΝΟΔΕ Καρδίτσας, μέλος του Οργανωτικού της ΝΔ αλλά και από την ιδιότητα του απλού κομματικού μέλους της Ν.Δ.. Ποιος θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο πλευρό ενός Προέδρου, όταν η έλλειψη αυτοπεποίθησης τον ωθεί να εξαρτάται από πρόσωπα ελλιπώς καλλιεργημένα και αγνοούντα στοιχειώδεις πολιτικούς κανόνες, εξοβελίζοντας με τον τρόπο του αυτούς που φοβάται μήπως γίνουν πιο λαμπεροί από τον ίδιο, ένεκα της πολιτικής τους κατάρτισης και της προσωπικής τους ακτινοβολίας;...»
Αγωνιστής και πρωτοπόρος Σύμμαχος σήμερα, αφού πάντα ήταν εκφραστής της φιλελεύθερης τάσης μέσα στην κάποτε Μεγάλη ΝΔ. Στενός πολιτικός φίλος και υποστηρικτής της Ντόρας Μπακογιάννη ήδη από τα χρόνια της ΟΝΝΕΔ και φυσικά κατά τη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών της 29/11/2009. Σήμερα, έχει πάρει στους ώμους του την οργάνωση της Δημοκρατικής Συμμαχίας στο νομό Καρδίτσας. Και επιτελεί το έργο του με αυταπάρνηση και μαχητικότητα που εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα για το νέο Κίνημα στο θεσσαλικό κάμπο. 
Τα ανοίγματα του Σεραφείμ σε όλους τους χώρους και οι εύστοχες επιλογές του έχουν κάνει ήδη τη Συμμαχία υπολογίσιμη και ανερχόμενη δύναμη στην Καρδίτσα. Και είμαστε βέβαιοι, ότι οι αγώνες του θα βρουν τη δικαίωση και την αναγνώριση που του αξίζουν, αφού στη Συμμαχία δεν υπάρχει Πρόεδρος που να φοβάται μήπως κάποιοι άλλοι «γίνουν πιο λαμπεροί από τον ίδιο»... 
 

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Πανικός στη ΝΝΔ Ρεθύμνου! Έκτακτη σύσκεψη το Σάββατο μετά το πέρασμα του τυφώνα «Ντόρα»!...!

Η Όλγα και ο Θείος Αχιλλεύς Κεφαλογιάννης (όπως λέμε... "οικογενειοκρατία τέλος"!!!)...
 
Μπορεί η Θυγάτηρ Κεφαλογιάννη (η γνωστή Ολγίτσα μας) να έχει πάρει των (οπωσδήποτε... ωραίων) αματιών της και να έχει εξαφανιστεί από το Ρέθυμνο, αλλά η ΝΝΔούλα του νομού δεν λέει να το βάλει κάτω! Με αρχηγό και καθοδηγητή τον... ακμαιότατον 80χρονο Θείον της Θυγατρός, Αχιλλέα Κεφαλογιάννη τραβά για νέες δόξες!!! Υπάρχει όμως ένα τόσο δα μικρό... προβληματάκι... Και αυτό λέγεται «Δημοκρατική Συμμαχία» και Ντόρα Μπακογιάννη! Που κάθε φορά που περνά από την Πόλη των Γραμμάτων κάνει τους σαμαρούκους του Αχιλλέως να αδειάζουν τα ράφια των παντοπωλείων από χαρτί υγείας!!! Μιλάμε για πολύ άφθονη... διούρηση!...!

Μάθαμε, λοιπόν, πως έχουν έκτακτη «σύσκεψη» το ερχόμενο Σάββατο. Στα γραφεία τους που είναι στην άλλη γωνία από αυτά της Συμμαχίας... Μετά το κάζο που έπαθαν χθες (με τους εκατοντάδες που συγκεντρώθηκαν στα εγκαίνια και τη συνεστίαση της Συμμαχίας), πάνε να χαράξουν «νέα στρατηγική», λέει... Τι να κάνουν οι καημένοι...

Η Όλγα τούς παράτησε και άλλο «κορόιδο» δύσκολα θα βρουν για να τα βάλει με την Ψηλή και τους δικούς της, που είναι η «αφρόκρεμα» της πολιτικής, κοινωνικής και επιχειρηματικής ζωής του Ρεθύμνου! 
 

Φωτογραφία της ημέρας. Ιαπωνικό σπίτι-πλοίο στον Ειρηνικό!

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΚΡΗΤΗ ΘΕΛΕΙ ΝΤΟΡΑ…

 
Τραγουδούσαν οι νέοι της δημοκρατικής Συμμαχίας...... στο κατάμεστο από Χανιώτες κέντρο, όπου έδωσαν την πρώτη μεγάλη συνεστίαση τα μέλη της ομάδας πρωτοβουλίας Χανίων.

Δημοκρατική Συμμαχία: «Στην ελεύθερη επιλογή των καταστηματαρχών ο χαρακτηρισμός των χώρων τους σε καπνιζόντων ή μη»

Συνάντηση με το Προεδρείο και μέλη του Συντονιστικού των Επαγγελματιών καφέ – μπαρ - εστιατορίων, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης, 15 Μαρτίου, και ώρα 14.00 στα κεντρικά γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας, ο Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, προκειμένου να...

Μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου στα εγκαίνια της Δημοκρατικής Συμμαχίας στο Ρέθυμνο

Τα γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας στο Ρέθυμνο πλημμύρισαν χθες από κόσμο. Τα γραφεία γέμισαν και ο κόσμος βρίσκονταν στους διαδρόμους και εκτός του κτιρίου .....

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

«Κόκκινη Κάρτα» έβγαλε στο Σαμαρά η Κρήτη... Σε απόγνωση οι ΝΝΔίτες βουλευτές του νησιού, αναζητούν «καταφύγιο»!



Το πέρασμα της Ντόρας Μπακογιάννη από την Κρήτη, κατά τη διήμερη περιοδεία της σε Ηράκλειο, Χανιά και Ρέθυμνο, που ολοκληρώνεται σήμερα, επαναβεβαίωσε την τραγική κατάσταση της... ΝΝΔ στη Μεγαλόνησο.

Πανικός στα Χανιά για τη Ντόρα! Ειδική αναφορά στο Μανώλη Κονταρό... (πρώτες φωτογραφίες)




Σείστηκαν τα Χανιά απόψε στην εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμμαχίας με επίσημη ομιλήτρια την Πρόεδρο του Κινήματος, Ντόρα Μπακογιάννη! Η προσέλευση του κόσμου στο κέντρο «Πορτοκάλι» ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών που έτρεχαν και δεν... έφταναν! Να στρώσουν τραπέζια όπου μπορούσαν -ακόμα και...

Η μαντινάδα που είπαν στην Ντόρα πριν λίγο στο Ηράκλειο

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Ο Αντώνης παρακαλά τον Καραμανλή για ένα ραντεβού να τα πούνε.

 
Καραμανλής και Σαμαράς έχουν πάψει να τα λένε, προ πολλού. Σε κάποιες δημόσιες εμφανίσεις φυσικά και ανταλλάσουν χαμόγελα και λένε ένα «τί γίνεται». Οι πεντακάθαροι δεξιοί έχουν διαπιστώσει ότι υπάρχει πρόβλημα και φυσικά δεν παραδέχονται ότι το πρόβλημα είναι οι ίδιοι που αλλοίωσαν την

Ο Καρατζαφύρερ, ο Ανδρέας και το... '65: Τα ιστορικά "άλματα" ενός επαγγελματία "κωλοτούμπα"!...!

 
Ο Καρατζαφύρερ σοσιαλίζει, σοσιαλίζει επικίνδυνα τον τελευταίο καιρό γιατί νομίζει ότι αυτός θα πάρει τις ψήφους των δυσαρεστημένων του ΠΑΣΟΚ αλλά δέν θα πάρει τίποτε γιατί όλοι τον... έχουν καταλάβει πόσο καραγκιόζης είναι. Ξαφνικά θυμήθηκε τον "κακομοίρη τον Ανδρέα" που ήθελαν να τον βάλουν φυλακή το '90 και τον "κακό" Μητσοτάκη που έριξε τον γέρο το '65! Οι πάντες όμως θυμούνται τί υποστήριζε το 90 - 93... Ότι αυτός με το TELECITY (που το απέκτησε δώρο Μητσοτάκη) ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της παραπομπής του Ανδρέα και άν δέν τον βοηθούσε χοντρά ο Μητσοτάκης σε όλα, ακόμα και σήμερα θα πουλούσε κουλούρια στην Ομόνοια.

Φονικό τσουνάμι μετά από 8,9 Ρίχτερ στην Ιαπωνία

Βιβλική είναι η καταστροφή από τα κύματα δέκα μέτρων που σάρωσαν τις ακτές της Ιαπωνίας, μετά από ισχυρό σεισμό 8,9 Ρίχτερ, που συγκλόνισε το Τόκιο.

Η Ντόρα στην Κρήτη!

 
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη θα περιοδεύσει το διήμερο 13 – 14 Μαρτίου στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στους... νομούς Ηρακλείου, Χανίων και Ρεθύμνου, στο πλαίσιο επαφών με στελέχη της Συμμαχίας και πολίτες.

Ακολουθεί το πρόγραμμα της Ντόρας Μπακογιάννη

Κυριακή 13 Μαρτίου

11.30: Ομιλία στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου (στην παραλία, δίπλα στα υπεραστικά ΚΤΕΛ).

21.30: Συνεστίαση της Ομάδας Πρωτοβουλίας της “Δημοκρατικής Συμμαχίας” στα Χανιά, στο Κέντρο “Πορτοκάλι”.

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

20.30: Εγκαίνια γραφείων «Δημοκρατικής Συμμαχίας» και συζήτηση με την Ομάδα Πρωτοβουλίας Ρεθύμνου (Μουάτσου 44).

21.30: Συνεστίαση της Ομάδας Πρωτοβουλίας της “Δημοκρατικής Συμμαχίας” στο Ρέθυμνο, στο Κέντρο “Μύθος”.

Η Τουρκία ζει σε έναν εντελώς δικό της κόσμο, έξω από τη διεθνή έννομη τάξη

 
«Τώρα που η επίσκεψη του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών ολοκληρώνεται, θα ήθελα να κάνω ορισμένες αναγκαίες επισημάνσεις.

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Εφιάλτης η ανεργία, χάθηκαν 223.893 θέσεις εργασίας το 2010

Εφιαλτική είναι η αύξηση της ανεργίας, η οποία εκτινάχθηκε στο 14,8% τον Δεκέμβριο του 2011 έναντι 10,2% τον Δεκέμβριο του 2009, δηλαδή αυξήθηκε κατά 45,2% μέσα σε δώδεκα μήνες, πλήττοντας κυρίως τους νέους. 
Οι άνεργοι ανήλθαν σε 733.645 και όλα δείχνουν ότι 

Αποτελεί τραγική ειρωνεία το πρόγραμμα στήριξης για 55.000 ανέργους!

 
«Είχαμε σήμερα με το διοικητικό συμβούλιο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου μια αναλυτική συζήτηση για τα θέματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις.
Μέσα σε ένα χρόνο έχασαν τη δουλειά τους 280.000 άνθρωποι και αποτελεί τραγική ειρωνεία ότι η κ. Κατσέλη ανακοίνωσε σήμερα πρόγραμμα στήριξης της 

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Οι Σύμμαχοι απ’ όλη την Ελλάδα βροντοφωνάζουν: «Είναι τιμή μας που στηρίζουμε το κίνημα με τις δικές μας δυνάμεις!» - Απάντηση σε κατάπτυστα προβοκατόρικα δημοσιεύματα

 
Διάφοροι «καλοθελητές» προβοκάτορες και συκοφάντες έχουν ξαμοληθεί από τα άνομα συμφέροντα που αντιμάχονται τη Δημοκρατική Συμμαχία, για να δημιουργήσουν...

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ: Νεογνολόγους ζητήσαμε,δημοσιογράφους μας στέλνουν....ισως για να μενουμε συνεχώς στην επικαιροτητα...

Νεογνολόγους ζητήσαμε,δημοσιογράφους μας στέλνουν....ισως για να μενουμε συνεχώς στην επικαιροτητα...
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Οι ψυχολογικές επιπτώσεις της ακμής


ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

Οι ψυχολογικές επιπτώσεις της ακμής

Αθήνα

Με αυξημένο κίνδυνο αυτοκτονίας συνδέεται η σοβαρή ακμή, σύμφωνα με νέα επιστημονική μελέτη, που συνιστά να παρακολουθούνται προσεκτικά οι νέοι που έχουν έντονα σημάδια ακμής στο πρόσωπο.

8 Μαρτίου, ημέρα υπενθύμισης...

 
8 Μαρτίου, μια μέρα αφιερωμένη στην γυναίκα! Ένα γεγονός που ξεκίνησε στις...

Τελικά κύριε Σκουλάκη ΕΣΕΙΣ ποιό εύκολα χτίζεται ένα ολόκληρο νοσοκομείο από ότι μπορείτε να κρατήσετε ανοιχτή μία μονάδα του?


Και ενώ πολίτες, γονείς, σύλλογοι, διαμαρτύρονται και προσπαθούν με κάθε τρόπο να γίνει πράξη η επαναλειτουργία η μονάδα Νεογνών του Νοσοκομείου Χανίων "Αγιος Γεώργιος"  Θα περιμέναμε κάτι ποιο δραστικό  (για να ακριβολογούμε απλώς θα περιμέναμε κάτι) από τον τοπικό άρχοντά. Τον νύν δήμαρχο Χανίων κύριο Χανίων και τέως Υπουργό Υγείας κύριο Μανώλη Σκούλάκη. 

Πολάκις κύριε Σκουλάκη σας έχουμε ακούσει να προβάλετε ολόκληρο το έργο του Νοσοκομείου σαν δικό σαν προσωπικό επίτευγμα κατά την διάρκεια της θητείας σας στο Υπουργείο Υγείας. Και της μελέτης και της αποπεράτωσης. 

Και αναρωτιέμαι τόσο εύκολό ήταν να φτιάξετε ένα Ίδρυμα και τόσο δύσκολο να κρατήσετε σε λειτουργία μία μονάδα του???

Οι πολίτες ζητούν την άμεση επαναλειτουργία της Μονάδας Νεογνών του Νοσοκομείου Χανίων

 

ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ:

Μονάδα Νεογνών εδώ και τώρα

Την πραγματοποίηση σειράς δράσεων, συναντήσεων και παραστάσεων διαμαρτυρίας με στόχο την άμεση επαναλειτουργία της Μονάδας Νεογνών του Νοσοκομείου Χανίων, ως Εντατικής Νοσηλείας και όχι ως Ενδιάμεσης Μονάδας, αποφάσισαν πολίτες και εκπρόσωποι φορέων, στη διάρκεια συνάντησης, που έγινε χθες το βράδυ, στο Εργατικό Κέντρο Χανίων, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων Παιδιών Προσχολικής Ηλικίας.
Σήμερα, αντιπροσωπία γονέων θα επιδιώξει συνάντηση για το ζήτημα αυτό με τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων Απόστολο Βουλγαράκη, ενώ τις προσεχείς ημέρες προγραμματίζεται παράσταση διαμαρτυρίας, τόσο στη Διοίκηση του Νοσοκομείου Χανίων όσο και στο Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων.
Παράλληλα, αποφασίστηκε να επιδιωχθεί συνάντηση με τους δημάρχους και τα μέλη των Δημοτικών Συμβουλίων των υπόλοιπων Δήμων του Νομού, ενώ από σήμερα κιόλας θα δοθεί στη δημοσιότητα κείμενο με στόχο τη συγκέντρωση υπογραφών και κυρίαρχο αίτημα την άμεση επαναλειτουργία της Μονάδας.
Παράλληλα, όπως αποφασίστηκε, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να διερευνηθούν, σε επόμενη φάση, τυχόν ποινικές και άλλες ευθύνες για το θέμα της μη λειτουργίας της Μονάδας Νεογνών.

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
Την ανάγκη άμεσης επαναλειτουργίας της Μονάδας Νεογνών καθώς πρόκειται για ζήτημα ύψιστης σημασίας, που συνδέεται άμεσα με την ανθρώπινη ζωή, ζήτησαν κατά τη χθεσινή συνάντηση τα μέλη του Συλλόγου Γονέων Παιδιών Προσχολικής Ηλικίας Αθηνά Γιαννουλάκη και Μαίρη Σταθοπούλου.
Από την πλευρά της, η διευθύντρια της Μονάδας Νεογνών Ελένη Απαζίδου αναφέρθηκε στην υφιστάμενη κατάσταση, λέγοντας ότι για να μπορέσει να λειτουργήσει η Μονάδα ως Εντατικής Νοσηλείας θα πρέπει να προσληφθούν 3 νεογνολόγοι, 1 - 2 παιδίατροι και 2 - 3 ακόμη νοσηλεύτριες, ενώ θα πρέπει να γίνουν κάποια συμπληρωματικά έργα σε χώρο εντός της Μονάδας για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών.
Η κα Απαζίδου εξέφρασε σοβαρές αμφιβολίες για αν και κατά πόσο θα γίνουν πράξη οι υπουργικές εξαγγελίες περί άμεσης πρόσληψης δύο γιατρών στη Μονάδα Νεογνών.
«Οι 2 παιδίατροι έρχονται θεωρητικά. Έχουν κριθεί για να έρθουν. Η μία παιδίατρος κατά 90% δεν θα έρθει καθόλου, γιατί έχει κάποιες εναλλακτικές για την Αθήνα και ο άλλος είναι ένας πολύ καλός συνάδελφος, παιδίατρος όμως, ο οποίος δεν επιθυμεί να δουλέψει στα νεογνά. Άρα, λοιπόν, θα πρέπει να υπάρξει πίεση για να διοριστούν δύο γιατροί, νεογνολόγοι, και να βοηθηθούμε είτε με επικουρικούς είτε με κάποιον άλλον τρόπο, με άλλον έναν παιδίατρο ή δύο», είπε χαρακτηριστικά η κα Απαζίδου.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Νομού Χανίων Αντώνης Κρασουδάκης τόνισε ότι στον κρίσιμο τομέα της υγείας δεν μπορεί να υπάρξουν εκπτώσεις. «Όχι εκπτώσεις στην υγεία των ανθρώπων. Να καταφέρουμε σε αυτό το ζήτημα να μη γίνουν εκπτώσεις», τόνισε.
Ο ίδιος επιτέθηκε προσωπικά στον υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέα Λοβέρδο, λέγοντας ότι «ακούμε διάφορες σαχλαμάρες. Χαρακτηριστικά, στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο είπε» (σ.σ. ο κ. Λοβέρδος) «ότι δεν τον ενδιαφέρει αν πάρουν φωτιά τα Νοσοκομεία και καούν. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να έχει ένα νομοσχέδιο για να το παρουσιάσει στους εκπροσώπους της τρόικας τον Φεβρουάριο, όπως και είχε», υπογράμμισε ο κ. Κρασουδάκης, ο οποίος καταλήγοντας υποστήριξε ότι «ο απλός κόσμος πρέπει να πάρει την τύχη του στα χέρια του».
Την ανάγκη να λειτουργήσει άμεσα και αποτελεσματικά η Μονάδα τόνισε από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Νομού Χανίων και αντιδήμαρχος Χανίων Δημήτρης Λειψάκης.
Ο ίδιος σημείωσε ότι ο δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης καταβάλλει προσπάθειες για την εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα, ενώ γνωστοποίησε ότι ανάλογη προσπάθεια κατέβαλλε χθες από τα Χανιά όπου βρισκόταν ένας σύμβουλος -όπως χαρακτηριστικά είπε- του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου.
Σημειώνεται, πάντως, ότι ο κ. Λειψάκης δήλωσε άγνοια όταν ρωτήθηκε πώς λέγεται ο συγκεκριμένος σύμβουλος και ανέφερε, απαντώντας σε σχετικό αίτημα που υπεβλήθη από γονείς, ότι θα επιχειρήσει να φέρει σε επαφή αντιπροσωπία γονέων με τον εν λόγω συνεργάτη του κ. Λοβέρδου.
Άμεσες πρωτοβουλίες και ενέργειες για την επίλυση του προβλήματος ζήτησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Τρίτεκνων Νομού Χανίων Ζαφείρης Μανιουδάκης, επισημαίνοντας ότι «βαρέθηκα τις υποσχέσεις. Βαρέθηκα να περιμένω. Απ' όταν άρχισα να θυμάμαι περιμένω. Δεν κάνω τίποτε άλλο». Και πρόσθεσε: «Δεν μπορείς να πεις σε ένα παιδί που μόλις γεννήθηκε ότι τα φάγαμε μαζί».
«Τα παιδιά από τότε που θα γεννηθούν μέχρι τη στιγμή που θα 'ανοίξουν τα φτερά τους' για να φύγουν από κοντά μας δέχονται μία καταιγιστική επίθεση», σημείωσε ο κ. Νίκος Τζινευράκης, από την Ένωση Γονέων, ζητώντας από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, αλλά και από τη Δημοτική Αρχή να αναλάβουν τις ευθύνες τους, καθώς το θέμα, όπως τόνισε, αφορά το σύνολο της τοπικής κοινωνίας.
Τέλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Χανίων Σεραφείμ Ρίζος επεσήμανε, μεταξύ άλλων: «Να κόψουν τον λαιμό τους να λειτουργήσει η Μονάδα. Πρόκειται για ανθρώπινες ζωές. Να φέρουν τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που χρειάζονται για να λειτουργήσει πλήρως».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΩΝ
«Όπως όλοι οι παιδίατροι του Νομού έχουμε στηρίξει και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τη προσπάθεια για την καλύτερη φροντίδα των νεογνών μας. O Σύλλογος Παιδιάτρων Ιδιωτικού Τομέα Κρήτης δηλώνει ότι θα συνεχίσει ενεργά τον αγώνα  για μια πλήρως λειτουργική Μονάδα Νεογνών  ανοικτή για όλα τα νεογνά του νομού Χανίων που θα χρειαστούν ιατρική περίθαλψη», σημειώνει ο Σύλλογος σε χθεσινή του ανακοίνωση.

Πηγή : Χανιώτικά Νέα 9/3/2011

Αλλη μια εγκυρη πρόβλεψη-προσφορά του fimotro! "Τελειώνει" ο Παπακωνσταντίνου

*antiitroktiko* Όποτε βλέπετε τις σφραγίδες "ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ" και "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ" να ξέρετε ότι οι πληροφορίες που ακολουθούν θα σας έρχονται κατευθείαν από το μυαλό και τη φαντασία του ανυπόληπτου δημοσιογραφίσκου που δεν έχει κανένα ηθικό φραγμό να πουλήσει ότι κατεβάζει η κούτρα του ως ... αποκλειστική είδηση!

Για την ιστορία το fimotro έχει "τελειώσει" πολλούς ακόμα οι οποίοι ζουν και βασιλεύουν! Για δείτε μερικές μόνο από τις εκατοντάδες ψευδείς πληροφορίες που μεταδίδει κάθε μέρα το ανυπόληπτο αυτό site που δεν φαίνεται να έχει καμια ντροπή και κανένα ενδοιασμό να διαδώσει ψέματα. Ούτε ο στοιχειώδης σεβασμός για τους αναγνώστες τους.

Σημείωση: τα print scr που ακολουθούν είναι παρμένα από την tsoygdw  από σχετικό ποστ που έχει κάνει με τίτλο "Το φίμωτρο ξέρουμε, το φίμωτρο εμπιστευόμαστε"
 
 




Σε αυτή την ανάρτηση μας πληροφορεί ότι Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου τελειώνει από υπουργός! Φυσικά όλοι ξέρετε ότι Ξενογιαννακοπούλου ζει αυτή τη στιγμή και βασιλεύει δίπλα στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου. Επίσης μας λέει ότι δεν υπάρχει ουτε μια στο εκατομμύριο να προταθεί ο Καμίνης από τον Παπανδρέου για Δημαρχος Αθηναίων και ότι οι συνεργάτες του Παπανδρεου ΓΡΗΓΟΡΑ κατάλαβαν (γιατί είναι σαϊνια τα κοιμισμένα όπως ο Παπαγιάννης!) ότι θα ξεφτυλιζόταν το ΠΑΣΟΚ με υποψήφιο τον Καμίνη ... απίστευτη η ξεφτίλα του fimotro? Έλεος δηλαδή ρε παιδιά ούτε επίτηδες να το κάνατε.



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ FIMOTRO! Φεύγει ο Σομπολος...παραιτείται από Πρόεδρος! Δεν τα μάθατε? Μόνος του θα αποχωρήσει κιόλας ενημερωνόμαστε .... Τηλεφώνησε και σε δημοσιογράφο και ανακοίνωσε την απόφαση του με εναν φανταστικό διαλογο όπου είπε την εξής ατάκα κατευθείαν από την φαντασία του Παπαγιάννη: "Με ξεφτίλισαν αποχωρώ δεν καθομαι αλλο" . Όπως συμπληρώνει το πάντα εγκυρότατο φιμωτρο "Αργά το κατάλαβε ότι πρέπει να φύγει" ....... γιαυτό λοιπόν επειδή αργά το κατάλαβε είπε να .... μείνει και άλλο. Ετσι όπως όλοι ξέρουμε ο Σόμπολος παραμένει μια χαρά πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ και το φίμωτρο έγραψε άλλο ένα ψέμα και το πούλησε για αποκλειστική είδηση!
 

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Συνεστίαση Ομάδας Πρωτοβουλίας Χανίων


Η Ομάδα Πρωτοβουλίας Χανίων της Δημοκρατικής Συμμαχίας, σας προσκαλεί σε συνεστίαση που διοργανώνει την Κυριακή 13 Μαρτίου 2011 και ώρα 20:00 στο κέντρο «Πορτοκάλι» στον Πλατανια.
Θα παραστεί και θα μιλήσει η Πρόεδρος, κυρία ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.
Θα παραστούν επίσης Βουλευτές και στελέχη του Κινήματος.
Προσκλήσεις διατίθενται, τόσο από τα κεντρικά Γραφεία μας, επί της οδού Κυδωνίας 16, τηλέφωνο 28210-92689, όσο και από τα Πολιτικά Γραφεία του Βουλευτή και των Πολιτευτών μας.
Τιμή προσκλήσεως 10Ε

Δημοκρατική Συμμαχία Ρεθύμνου – Εγκαίνια Γραφείων – Συνεστίαση

 
Η Δημοκρατική Συμμαχία Ρεθύμνου απευθύνει ανοικτή πρόσκληση στους Συμμάχους για τη συμμετοχή τους στα Εγκαίνια των Γραφείων του κινήματος στο Ρέθυμνο, επί της οδού Μοάτσου & Δημοκρατίας 44, που θα γίνουν την... ερχόμενη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011 και ώρα 8:00 μ.μ. Θα είναι παρούσα και θα απευθύνει χαιρετισμό η Πρόεδρος, κ. Ντόρα Μπακογιάννη.

Επίσης, την ίδια μέρα και ώρα 9:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συνεστίαση στο… κέντρο «Μύθος» (Αδελιανός Κάμπος). Και την εκδήλωση αυτή θα τιμήσει με την παρουσία της η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Προσκλήσεις παραλαμβάνονται από τα Γραφεία της Συμμαχίας (Μοάτσου & Δημοκρατίας 44, Ρέθυμνο), είτε κατά την είσοδο στο κέντρο «Μύθος». Τιμή προσκλήσεως: 15 ευρώ.
 

Δήλωση Ντόρας Μπακογιάννη μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, μετά τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Ελλάδα προσέρχεται σε μια εξαιρετικά... κρίσιμη ευρωπαϊκή διαπραγμάτευση. Έχουμε όλοι κοινούς στόχους. Δυστυχώς όμως τα κόμματα είναι βαθιά διχασμένα. Η ΝΔ, το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθούν και υποστηρίζουν την αντιμνημονιακή τους λογική, η δε κυβέρνηση ακόμη και σήμερα δεν λέει την πλήρη αλήθεια στον ελληνικό λαό. Έχει αρχίσει από τα εύκολα κόβοντας μισθούς και συντάξεις, αλλά τώρα που έρχονται τα δύσκολα που είναι οι πραγματικές διαρθρωτικές αλλαγές και η σύγκρουση με τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, ουσιαστικά κάνει βήμα σημειωτόν για να μην πω ότι κάνει πίσω.
 

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Ακατάλληλα κρέατα και αλλαντικά στα ελληνικά τραπέζια!


Πόσο σίγουροι είστε πως τα κρέατα που αγοράζετε είναι πιο υγιεινά από αυτά που τρώτε έξω; Αν το πιστεύετε αυτό, μάλλον μετά από αυτά που θα διαβάσετε θα αναθεωρήσετε..

Σειρά  ελέγχων που πραγματοποίησαν κλιμάκια από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε διάφορες μονάδες τεμαχισμού, τυποποίησης και επεξεργασίας κρέατος, έδειξαν πως μεγάλες ποσότητες είναι ακατάλληλες προς κατανάλωση.

Μετά τον έλεγχο κατασχέθηκαν 1.819 κιλά κρέατος και αλλαντικών τα οποία θεωρήθηκαν ακατάλληλα καθώς υπερέβαιναν το χρόνο διατηρησιμότητας.

Η Υπηρεσία, προχώρησε και στην επιβολή προστίμων, προκειμένου να θορυβηθούν οι εν λόγω επιχειρήσεις και να αρχίσουν να σέβονται τους καταναλωτές.

Ταυτόχρονα, η Διεύθυνση Κτηνιατρικής καταρτίζει και ξεκινά την υλοποίηση προγράμματος ελέγχων στις εγκαταστάσεις παραγωγής  ζωικών προϊόντων σε όλη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με στόχο τη διασφάλιση της δημόσιας Υγείας και των συμφερόντων των καταναλωτών.

από την ειδησεογραφία

Ρίγη συγκίνηση - Ο Κονταρός τραγουδά από το αναπηρικό καροτσάκι

<iframe title="YouTube video player" width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/UHW-IuKS0Ac" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
 
Κι όμως, τα κατάφερε!
Ο Μανώλης Κονταρός βγήκε ακόμη πιο δυνατός μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε στην Αθήνα και λίγο έλειψε να κόψει το νήμα της ζωής του!
Μετά από μήνες, μαζί με τους συνεργάτες του, που δεν έλειψαν ούτε στιγμή από κοντά του, τραγουδά μέσα από το δωμάτιο της κλινικής του ειδικού κέντρου αποκατάστασης στη Γερμανία, όπου και διεκομίσθη. Κεφάτος και δυνατός! Ο Μανώλης που όλοι ξέρουμε!

Η κόπωση του πολιτικού συστήµατος

 
Οι ευθύνες των κοµµάτων για την κρίση και οι µεταρρυθµιστικές προϋποθέσεις

ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΠΑΛΛΗ* (άρθρο στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ")
 
Οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν µετά τα όσα δήλωσαν οι εκπρόσωποι της τρόικας για την...

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Η αισιοδοξία μάς οδηγεί στη… μακροζωία (αλλά από τη μία το μνημόνιο από την άλλη η ανεργία,,,,)

Η επιστήμη έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν από προσωπική εμπειρία: όσο πιο ξέγνοιαστος και χαρούμενος είναι κανείς, τόσο πιο υγιής είναι και τόσο περισσότερο ζει. Αντίθετα, οι μόνιμα αγχωμένοι και απαισιόδοξοι κινδυνεύουν με πρόωρο θάνατο.

Να διερευνηθούν οι κίνδυνοι που απειλούν τους καταναλωτές από το εξασθενές χρώμιο σε πόσιμο νερό περιοχών της Ελλάδας ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ

 
Στοιχεία για το μέγεθος των επιβλαβών συνεπειών που μπορεί να έχει για τους καταναλωτές, η ανίχνευση εξασθενούς χρωμίου στο πόσιμο νερό περιοχών της ....

36.000 περισσότεροι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ

 
Σύμφωνα με τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) τον μήνα Ιανουάριο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στο μητρώο του αυξήθηκαν κατά 36.000 άτομα, έναντι του 
Δεκεμβρίου (5,5% αύξηση) και κατά 74.272 έναντι του Ιανουαρίου 2010 (12% αύξηση) φθάνοντας τις 689.558 εγγεγραμμένους ανέργους στο μητρώο του οργανισμού.

Περιοδικό

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Άρπαζαν τα βρέφη και τα έδιναν για υιοθεσία!


Μία συγκλονιστική ιστορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Στο  δικαστήριο του Μπουένος Άιρες ξεκίνησε η δίκη για την περιβόητη υπόθεση των «κλεμμένων» μωρών.