Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Γιώργος Κονταξάκης: «Με πραγματική έκπληξη πληροφορήθηκα τη δήθεν προσχώρησή μου στη ΝΔ»!

 Κατηγορηματική διάψευση των ευφάνταστων παραδημοσιογραφικών σεναρίων
Έκπληκτος και οργισμένος είναι ο πρώτος σε σταυρούς περιφερειακός σύμβουλος Χανίων και ιδρυτικό στέλεχος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Γιώργος Κονταξάκης από τα...
σενάρια που κυκλοφόρησε το σύστημα Σαμαρά, καπηλευόμενο μια θεσμική του συνάντηση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης σήμερα στα Χανιά. Όπως από την πρώτη στιγμή γράψαμε, ο Γιώργος Κονταξάκης είναι έντιμος και άξιος αγωνιστής που δεν συμμετέχει σε υποκοσμικά παίγνια σαν αυτά που συνηθίζει η Συγγρού.

Μόλις λοιπόν ενημερώθηκε για το τι «τρέχει» σε βάρος του στην παρα-ειδησεογραφία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Δήλωση διάψευσης

Με πραγματική έκπληξη πληροφορήθηκα τη δήθεν προσχώρησή μου στη ΝΔ.

Δηλώνω λοιπόν, πως σεβόμενος τους θεσμούς αποδέχθηκα ως περιφερειακός σύμβουλος την πρόσκληση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για ενημέρωση σε γενικότερα και ειδικότερα ζητήματα που αφορούν στην περιφερειακή ενότητα Χανίων και της Κρήτης γενικότερα.

Πέραν τούτου διαψεύδω κατηγορηματικά οποιαδήποτε αναφορά για προσχώρησή μου στη ΝΔ, δηλώνοντας την αμέριστη στήριξή μου στη Δημοκρατική Συμμαχία και προσωπικά στο πρόσωπο της προέδρου του κόμματος κ. Ντόρας Μπακογιάννη.


Γιώργος Γ. Κονταξάκης

Περιφερειακός Σύμβουλος»

Υ.Γ. Οφείλουμε να αναφερθούμε στην «χλιαρή» ανασκευή της ψευδούς ειδήσεως από τα parapolitika, μια και είχαμε ήδη καταγράψει την πρώτη ανακριβή τους δημοσίευση (εδώ). Δυστυχώς, όμως, το εν λόγω δημοσιογραφικό site -για την... τιμή των όπλων;- δεν δημοσιεύει την κατηγορηματική ανακοίνωση του Γιώργου Κονταξάκη, αλλά υποτιθέμενες «απ’ ευθείας συζητήσεις» που αφήνουν... πόρτες και παράθυρα ανοιχτά! Αυτό που σίγουρα είναι «ανοιχτό» και «μπάζει» επικίνδυνα είναι το κύρος και η αξιοπρέπεια της σύγχρονης δημοσιογραφίας... Κρίμα.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου