Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Δεν απαντά η VPRC στην ουσία των καταγγελιών της Συμμαχίας


Με ανακοίνωσή της η VPRC επιχειρεί να απαντήσει στην χθεσινή καταγγελία καταπέλτη της Δημοκρατικής Συμμαχίας (βλ ανάρτησή μας "Η Συμμαχία ξεσκεπάζει την VPRC").


Δεν απαντά σε κανένα από τα σημεία που εγκαλείται από την Συμμαχία.  Διαβάστε στην συνέχεια της ανάρτησής μας την ανακοίνωση της VPRC και την απάντηση της Συμμαχίας:...


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ VPRC

Το κόμμα της Δημοκρατικής Συμμαχίας εξέδωσε χθες (Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011) ανακοίνωση με την οποία καταφέρεται εναντίον της εταιρείας μας, με αφορμή τη δημοσιοποίηση την ίδια ημέρα πολιτικής έρευνας στο περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ.
Η ανακοίνωση αυτή, πέραν του ότι προδίδει την άγνοια των συντακτών της σε ζητήματα μεθοδολογίας των ερευνών, αποτελεί και ένα βαρέως προσβλητικό και συκοφαντικό για την εταιρεία κείμενο, για το οποίο επιφυλασσόμαστε ως προς την άσκηση κάθε νομίμου δικαιώματος.
Θέλουμε ωστόσο να υπογραμμίσουμε δύο βασικά ζητήματα:
1. Η έκκληση στα ΜΜΕ να αγνοούν τις έρευνες της εταιρείας αποτελεί μια πρωτοφανή επιχείρηση άσκησης προληπτικής λογοκρισίας, που προδίδει βαθύτατη καθεστωτική συμπεριφορά. Φαίνεται, ότι το κόμμα αυτό, πέραν της άγνοιας περί των ερευνών, χαρακτηρίζεται και από βαθύτατη άγνοια των δεδομένων της κατάρρευσης της αξιοπιστίας των πολιτικών κομμάτων και του πολιτικού συστήματος, με αποτέλεσμα να συμπεριφέρεται με αλαζονεία και έπαρση.
2. Όλοι και όλες κρινόμαστε αναμφισβήτητα. Ας κάνουμε λίγη υπομονή έως τις επόμενες εκλογές και θα αποτιμήσουμε την αξιοπιστία του καθενός και της καθεμιάς μας.
Αθήνα, 3 Ιουνίου 2011

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ

Η Δημοκρατική Συμμαχία σε απάντηση στην ανακοίνωση της εταιρείας δημοσκοπήσεων VPRC, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η εταιρεία δημοσκοπήσεων VPRC κάνει πολιτική και δεν κάνει τη δουλειά της. Συνεχίζει να μην τηρεί το νόμο και δεν δίνει στη δημοσιότητα την πρόθεση ψήφου των κομμάτων».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου