Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Τα ανθρωπάκια με τα γυαλάκια

 
Δεκαέξι,μέχρι στιγμής,βουλευτές του Πασοκ,συνέταξαν επιστολή ζητώντας σύγκλιση οργάνων και ενημέρωση,υποννοώντας ότι μέχρι τώρα κοσμούσαν απλά τα έδρανα της Βουλής και σήκωναν το χέρι σα μαριονέτες όταν οι ελάχιστοι κινούσαν το νήμα. Έχουν χάσει την ψυχραιμία τους και τώρα που άρχισε το ξύλο είναι διατεθειμένοι να πουν και να κάνουν το οτιδήποτε,μήπως και τη γλυτώσουν με μερικούς μόλωπες.
Και ταυτόχρονα άρχισε η πλύση εγκεφάλου για να εγκατασταθεί στο μυαλό των ανθρώπων το δίλημμα διαφοροποιημένο.Έτσι η βασική ερώτηση "αξίζει να τους δέρνουν ή όχι?" έχει μετατραπεί στην ερώτηση "είναι απλοί άνθρωποι αυτοί που κυνηγούν τους βουλευτές ή εγκάθετοι αριστερών κομμάτων?".Είπαμε.Αυτοί δεν κάνουν τίποτε τυχαία.Έχουν μελετήσει καλά το ανθρώπινο μυαλό,ξέρουν πως αντιδρά και ξέρουν τον τρόπο να το αποπροσανατολίσουν.
Ο Αντωνάκης από την άλλη,μετά από τόσο καιρό και τόση σιωπή μέχρι να γίνει πρόεδρος,ξαφνικά θυμήθηκε την τότε αποχώρησή του από τη νέα δημακρατία και ξαφνικά μας το αναφέρει δείχνοντάς μας πόσο άντρας είναι..τσου ρε Αντωνάκη!
ΥΓ:Αυτόν γιατί τον αφήνουν και κυκλοφορεί ακόμη στους δρόμους της Κρήτης πουλώντας μούρη και πατριωτισμό?Μα που τα βρίσκουν ακόμη τα ανθρωπάκια με τα γυαλάκια και τα προσλαμβάνουν?Νόμισα πως τελείωσαν,αλλά μάλλον έχει κι άλλα.Τουλάχιστον καταπολεμάται η ανεργία έστω και προσλαμβάνοντας χειροκροτητές.Οι οποίοι μάλλον θα αμείβονται πλουσιοπάροχα στις μέρες μας λόγω δυσκολίας εύρεσης της συγκεκριμένης ειδικότητας.
 
 
Μήπως είναι καίρος για μια πραγματική αλλαγή? Για ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ?             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου