Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Αλλεπάλληλα κεντροδεξιά χαστούκια για Σαμαρά στην Ευρώπη!

 
Έχει ζαλιστεί ο ηγετίσκος της νεοδεξιάς. Τσάμπα τα λεφτά που ξόδεψαν για να μεταβεί αυτός και η πολυπληθής συνοδεία του (πάνω από...
20 άτομα!) στην Ευρώπη, για να πείσει τάχα τους Ευρωπαίους Χριστιανοδημοκράτες (Κεντροδεξιούς) περί της ορθότητας του «όχι στο μνημόνιο»... Αλήθεια, ποιος πληρώνει για τα πανάκριβα ταξιδάκια του Αντώνη, που αντί να βοηθούν στην εθνική μας υπόθεση, μεταφέρουν στις αγορές και την Ευρώπη το κλίμα εσωτερικού διχασμού και αβεβαιότητας, επαυξάνοντας έτσι τα ενδεχόμενα της χρεοκοπίας;...

Εν πάση περιπτώσει, το θέμα είναι ότι όχι μόνο δεν πείσθηκαν οι Ευρωπαίοι ομόλογοι του Αντωνάκη, αλλά και σκέφτονται σοβαρά, εάν η ΝΝΔ -υπό τη σημερινή της ηγεσία- μπορεί να ανήκει στη μεγάλη ευρωπαϊκή κεντροδεξιά οικογένεια... Οι μη-θέσεις και ο μηδενισμός του Σαμαρά και των μυστικοσυμβούλων του περισσότερο κατατάσσουν το νεοδεξιό σαμαροαπόκομμα στην ομάδα των «ευρωσκεπτικιστών»!!! Του διαμήνυσαν μάλιστα, πως αν δεν αλλάξει σύντομα στάση, η παρουσία της ΝΝΔ στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα δεν μπορεί να συνεχιστεί, χωρίς να εκθέτει ανεπανόρθωτα την εικόνα του κατεξοχήν φιλοευρωπαϊκού αυτού σχηματισμού.

Το γελοίο είναι, ότι οι προπαγανδιστές της Συγγρού διοχέτευσαν μέσω φίλιων μπλογκς, ότι το ΕΛΚ σκέφτεται να... διώξει τον πρόεδρό του, Βίλφριντ Μαρτένς, επειδή δήθεν οι απόψεις του Σαμαρά είναι πιο... «συμβατές» με την ιδεολογία της ευρωπαϊκής Κεντροδεξιάς!!!

Εάν δεν τα γράφουν σκόπιμα -αλλά τα πιστεύουν κιόλας- τότε σίγουρα πρέπει να εγκατασταθεί μόνιμη ψυχιατρική μονάδα στη Συγγρού..

DeFreJus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου