Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Θέλετε να πει ή να κάνει κάτι ο Σαμαράς; Εδώ έχουμε την ασφαλή συνταγή επιτυχίας!!!


Δεν υπάρχει «μαγική συνταγή»... Ούτε βουντού, ούτε μέντιουμ, ούτε χαρτορίχτρες! Απλά είναι τα πράγματα. Εάν θέλετε να οδηγήσετε τον Αντώνη Σαμαρά στο να πει ή να κάνει κάτι, δεν έχετε παρά να... πείσετε τη Ντόρα Μπακογιάννη να βγει και πει ή να ..................
....................
κάνει το ακριβώς... αντίθετο!!!

Ναι, φίλοι μου, αυτή είναι ασφαλής συνταγή επιτυχίας, δοκιμασμένη με απτά αποτελέσματα 100%! Απορώ πώς δεν το έχει πάρει ακόμη χαμπάρι η Κυβέρνηση... Στην περίπτωση αυτή, η Ντόρα θα της ήταν χρήσιμη, για να φέρει τον Σαμαρούκο στα... νερά της!

Ακόμη δεν πεισθήκατε, «αδέλφια» (βρε τι παθαίνει κανείς, άμα διαβάζει... Φαήλο!);

Έχουμε μέχρι τώρα δύο (τουλάχιστον) μεγάλες και κραυγαλέες περιπτώσεις: την ψήφιση του μνημονίου τον περασμένο Μάη και προσφάτως την πανευρωπαϊκή πρόταση για καθιέρωση του «συνταγματικού κανόνα» προς συγκράτηση των ελλειμμάτων!

Στην περίπτωση της αναγκαστικής (άλλως σήμερα θα είχαμε χρεοκοπήσει, μισθούς και συντάξεις δεν θα παίρναμε, με συσσίτια και «δελτία» θα τρώγαμε ό,τι ξεροκόμματο μας πέταγαν οι διεθνείς «ανθρωπιστικές» οργανώσεις, κλπ, κλπ...)ψήφισης του μνημονίου δανεισμού της Ελλάδας, ο Σαμαράς δεν είχε καταλήξει τι θα πράξει, μέχρι που... συνάντησε τη Ντόρα!!! Εκεί της το είπε: Θα δω, θα μιλήσω και με άλλους, και λοιπές αρλούμπες και υπεκφυγές... Εκεί όμως, η Ντόρα -που είναι πάντα «σπαθί», όπως παραδέχθηκε και ο Καραμανλής!- του είπε ευθαρσώς τις προθέσεις της: Ναι, κατ’ αρχήν στο μνημόνιο -για να πάρουμε τα λεφτά και να μην χρεοκοπήσουμε- και σκληρή κριτική και καταψήφιση συγκεκριμένων μέτρων που η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν είχε διαπραγματευθεί σωστά. Αυτό ήταν αρκετό: Ο Σαμαράς βγήκε -χωρίς καμία απόφαση-εξουσιοδότηση από συλλογικό όργανο της ΝΔ, και μάλιστα την Κοινοβουλευτική του Ομάδα!- και ανακοίνωσε σαν αληθινός... Φαήλος-Σατράπης ότι θα καταψηφίσει το μνημόνιο επί της αρχής!!! Τα επόμενα είναι γνωστά.

Στην πρόσφατη τώρα ιστορία με το «συνταγματικό κανόνα» έχουμε μια ακόμη σχιζοφρενική αντίθεση Σαμαρά, μόνο και μόνο επειδή εδώ και ένα χρόνο, η Ντόρα έχει προηγηθεί των εξελίξεων και έχει προτείνει ξεκάθαρα αυτό που τώρα προσανατολίζεται να υιοθετήσει ολόκληρη η Ευρωζώνη!!! Έτσι, για άλλη μια φορά, το κόμμα που μέχρι τις 29 Νοεμβρίου 2009 ήταν ο κατεξοχήν ευρωπαϊκός πολιτικός φορέας και πόλος στην Ελλάδα, το κόμμα που έβαλε -με μύριες αντιδράσεις «σαμαροειδών» πολιτικάντηδων της εποχής εκείνης...- την Ελλάδα στην ΕΟΚ, θα γίνει η τραγική φιγούρα παραφωνίας σε ό,τι ενστερνίζονται πλέον όλοι οι κορυφαίοι ευρωπαϊκοί πολιτικοί φορείς, Κεντροδεξιοί και Σοσιαλδημοκράτες! Λέει «ΟΧΙ» στο «συνταγματικό κανόνα», επειδή η Ντόρα είναι υπέρ της καθιέρωσής του!!!...

Λυπούμαστε σφόδρα για το οικτρό και ελεεινό κατάντημα της ΝΝΔούλας... Πιο πολύ όμως λυπούμαστε για όσους -υποτίθεται... «φιλελεύθερους»- πολιτικούς παραμένουν μέσα σ’ αυτό το ακραίο, φασιστικό και αντιευρωπαϊκό «πανηγύρι» των Φαήλων και των... «ντιντηδολόγων»!...!

Πηγή: DeFreJus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου