Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Έρχεται τσουνάμι αγανάκτησης!


Ίσως είναι ο μόνος τρόπος να συνέλθουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, μιας και δεν είναι ικανοί να αναλάβουν τις ευθύνες τους. 
Ο λαϊκισμός των δύο μεγάλων κομμάτων έχει ανέβει κατακόρυφα. Από φόβο βέβαια μπροστά στην οργή του κόσμου. 
Ο λαϊκισμός μέχρι τώρα ήταν όπλο των πολιτικών και τώρα τους έχει γυρίσει μπούμερανγκ. Έχει γίνει όπλο ......................
ακραίων πολιτικών ομάδων και περιθωριακών στοιχείων. Και ο λόγος των άκρων αρχίζει να έχει απήχηση στον κόσμο, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι τέτοιες ομάδες μπορούν να οδηγήσουν τη χώρα στην έξοδο από την βαθιά κοινωνική και οικονομική κρίση που διέρχεται! Αντίθετα!

Οι πολιτικοί των δύο μεγάλων κομμάτων τρέμουν την οργή του λαού γι’ αυτό και συνεχίζουν να του γλύφουν τα αυτιά. Αν όμως ο κατήφορος συνεχιστεί τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τα γιουχαΐσματα και τα γιαούρτια.

Το νέο στοιχείο είναι ότι απέναντι από το τσουνάμι της οργής, βρίσκονται τώρα και οι δημοσιογράφοι και ολόκληρο το σύστημα διαπλοκής που εξυπηρετούν. 
Κάτι που μέχρι πρόσφατα ήταν αδιανόητο μια και ο έλεγχος των μαζών πραγματοποιούνταν δια της ειδησεογραφικής χειραγώγησης. Ο ρόλος των μέσων έχει αλλάξει. Οι παλιοί δημοσιογράφοι θεωρούνται ένα με το καθεστώς και καλώς ή κακώς τους παίρνει όλους η μπάλα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου