Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Ο Καραμανλής εκτός ψηφοδελτίων της ΝΝΔ!!!



Το γράψαμε ήδη, ότι η κατά παραγγελίαν της σαμαροφαηλικής Ακροδεξιάς «δημοσκόπηση» της... MRB, έχει στόχο -κυρίως- τον Καραμανλή! Ο αποτυχημένος ηγετίσκος των φαηλικής νοημοσύνης σχιζοφρενικών μειοψηφιών έχει θορυβηθεί επανειλημμένως από τη θερμή υποδοχή που επιφυλάσσει η βάση της ΝΔ στον πρώην Πρωθυπουργό... Σε εκδηλώσεις που δεν μπορούν να ελεγχθούν από τους Σαμαροφύλακες-όπως λ.χ. τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη ή η κηδεία του Μιλτιάδη Έβερτ- ο Καραμανλής έτυχε θριαμβευτικής υποδοχής από τους νεοδημοκράτες, ενώ ο Φαηλαντώνης πέρασε σχεδόν... απαρατήρητος! Γροθιά στο στομάχι του σαμαρισμού.

Για τους λόγους αυτούς, η MRB ανέλαβε εργολαβικά να «μετρήσει» τη «δημοτικότητα» του Καραμανλή με ένα δόλιο τρόπο: Ρώτησε -υποτίθεται- το «δείγμα» της εάν θέλουν τον Καραμανλή για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Και το 67% «απάντησε», ΟΧΙ, ενώ μόλις ένα 21,7% έδωσε θετική απάντηση (σκοπίμως και «προσεγμένα» χαμηλότερο του 25,1% που θεωρεί το Σαμαρά «καταλληλότερο για πρωθυπουργό»...)!

Αυτό χρησιμοποιεί τώρα το σύστημα Σαμαρά μέσω των σαμαρομπλόγκς, όπως ο Παπάρας fimotro (κλικ παρακάτω), για να αρχίσει τα παιχνίδια περί του αν ο Καραμανλής θα συμπεριληφθεί στις λίστες της ΝΝΔ στις επόμενες εκλογές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου