Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Μήπως ο Τσουκάτος να γίνει... Συνδικαλιστής;



Τόσος ντόρος έχει γίνει για το 1 εκατομμύριο μάρκα του Τσουκάτου, που πήρε από τηSiemens για λογαριασμό των... κομματικών ταμείων του ΠΑΣΟΚ. Και καλώς έγινε και ο ντόρος και η φασαρία, παρά το ότι δεν βλέπουμε να προχωρεί η υπόθεση στη δικαιοσύνη...
Τη συγκλονιστική αποκάλυψη για τα 30 εκατομμύρια ευρώ που πήρε από τα ταμεία της επιχείρησης το συνδικάτο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ (του πολύ κ. Φωτόπουλου...) θα την περάσουμε στο... ντούκου; Δεν βλέπω να διαρρηγνύει κανείς τα ιμάτιά του με την ίδια οργή που -δικαίως- αντιμετωπίστηκαν τα «λαδώματα» του Μαντέλη και του Τσουκάτου!

Μόνο η Ντόρα φωνάζει και κάνει απανωτές ερωτήσεις στην κ. Μπιρμπίλη μπας και πάρουμε καμιά πειστική απάντηση για το πώς δόθηκαν και πού πήγαν τόσα λεφτά,«επιχορηγήσεις» στους Εργατοπατέρες της ΓΕΝΟΠ (και ο Μαντέλης «χορηγία» δεν πήρε από τη Siemens...;).

Και ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠΦωτόπουλος, με ύφος χιλίων καρδιναλίων και «νταβατζή» βγαίνει και αμετανόητος εκτοξεύει απειλές, προκαλώντας το δημόσιο αίσθημα! Αυτό είναι το «θαύμα ΠΑΣΟΚ» της Μεταπολίτευσης... Στο οποίο εσχάτως έχει προσχωρήσει και ηΛαϊκίστικη Ακροδεξιά ΝΝΔ του Σαμαρά, με τους Πιπιλομανώληδες και τα λοιπά φαιδρά ανθρωπάκια του κρατισμού.

Επιτέλους, ας πάψει η εθνική αυτή υποκρισία! Δεν μπορεί να θεωρείται «φυσικό γεγονός» αυτό που έγινε με τη ΓΕΝΟΠ! Όχι τίποτα άλλο, βλέπω και τον Τσουκάτο να σπεύδει να εγγραφεί στο... σωματείο του Φωτόπουλου! Μπας και... ξεχαστεί το 1 εκατομμύριο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου